قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

اجرای طرح "سلامت نوروزی" تا ۲۵ فروردین/ فعالیت پایگاه‌های اورژانس در تعطیلات نوروز

وزیر بهداشت با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی و تداوم آن تا ۲۵ فروردین ماه گفت: در طرح سلامت نوروزی، ۳ هزار و ۳۴۵ پایگاه اورژانس و ۴ پایگاه ویژه سلامت نوروزی در کلانشهرها و ۲ پایگاه ویژه در شهرهای کوچک فعال خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 17
کد خبر: ۲۳۳۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین‌اللهی امروز در بازدید از واحد ارتباطات مردمی اورژانس استان تهران با بیان این که طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت از 24 اسفند شروع شده و تا 25 فروردین ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: اورژانس کشور تا امروز در قالب طرح سلامت نوروزی 56 هزار و 117 ماموریت انجام داده است که 10 هزار و 600 ماموریت یعنی 23 درصد آن مربوط به حوادث جاده‌ای و ترافیکی بوده است.

 

وی افزود: در طرح سلامت نوروزی، 3 هزارو 345 پایگاه اورژانس، 4 پایگاه ویژه سلامت نوروزی در کلانشهرها و 2 پایگاه ویژه در شهرهای کوچک، هزار و 904 پایگاه‌ جاده‌ای و 5 هزار و 700 آمبولانس، فعال خواهند بود.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین 52 دستگاه بالگرد هوایی، 2 دستگاه بال ثابت و 64 اتوبوس آمبولانس‌ که عملکردی همچون بیمارستان سیار دارند، برای ایام نوروزی پیش ‌بینی شده است.

 

وی گفت: 300 ایستگاه جامع سلامت در شهرهای پرمسافر و مراکز استان‌ها با حضور تیم‌های بهداشت و درمان آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی‌اند که مرتباً از طریق ستاد رصد می‌‌شوند.

 

عین‌اللهی از پوشش جاده‌‌های کشور توسط اورژانس هوایی خبر داد و افزود: علاوه بر پایگاه‌‌های موجود، امکاناتی از جمله انواع آمبولانس‌ها، اتوبوس آمبولانس‌ها و پایگاه‌‌های موقت در اماکن پرتردد در ایام نوروز فعال خواهند بود تا انتقال بیماران اورژانسی یا مصدومین حوادث ترافیکی با مشکل مواجه نشود.

 

وی بیان کرد: پیشگیری از بروز حوادث اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل سبک زندگی در ایام تعطیلات شامل تغذیه، ساعات خواب و مدت زمان رانندگی اهمیت ویژه‌ای دارد. در همین راستا اطلاعاتی که از اورژانس به دست می‌آید بسیار ارزشمند است و به زودی مرکز تحقیقات اورژانس کشور تأسیس و این اطلاعات جمع‌آوری خواهد شد زیرا برای پیشگیری از بسیاری از حوادث مؤثر خواهد بود.

 

به گفته وزیر بهداشت، طرح سلامت نوروزی با همکاری سه حوزه بهداشت، درمان و اورژانس طراحی شده و مسئولیت این سه حوزه به عهده معاونان بهداشت، درمان و سازمان اورژانس کشور خواهد بود، همگام با آنها در تمامی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی، کمیته سلامت نوروزی ایجاد شده است که در این کمیته به ‌صورت 24 ساعته تمام مشکلات حوزه سلامت در استان‌ها، رصد می‌شود. همچنین ایمنی موادغذایی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از غذا، از جمله مهم‌ترین مباحث حوزه بهداشت است که توسط تیم‌های بهداشت محیط نظارت خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار