بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی

شگرد خاص برای فروش طلای تقلبی + جزئیات دستگیری زن و مرد کلاهبردار

شگرد خاص برای فروش طلای تقلبی + جزئیات دستگیری زن و مرد کلاهبردار رییس پلیس آگاهی پایتخت گفت: در پی اعلام کسبه بازار طلافروشان به مرکز فوریت‌های ۱۱۰ پلیس مبنی بر حضور مشکوک یک خانم برای فروش زنجیر طلای تقلبی، تیمی زبده از کارآگاهان پایگاه یازدهم پلیس آگاهی بلافاصله به صورت نامحسوس جهت بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 17
کد خبر: ۲۳۳۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی‌ولیپور گودرزی با بیان اینکه با حضور کارآگاهان در محل و بررسی تخصصی مشخص شد که فاکتور‌های ارائه شده به همراه طلا جعلی است افزود: این خانم به همراه همدست مرد در یک عملیات منسجم بازداشت شد.

رئیس پلیس آگاهی با بیان اینکه از متهمان چندین برگ فاکتور جعلی و تعدادی زنجیر تقلبی با خلوص کم کشف شد، خاطرنشان کرد: این زن مرد با تغییر عیار طلا و خلوص آن و فروش به عنوان طلا با عیار استاندارد، ۱۴ گردنبند را به شهروندان با همدستی ۲ مرد جوان دیگر فروخته بودند.

وی عنوان کرد: بدین ترتیب اقدامات اطلاعاتی کلید خورد و مخفیگاه دیگر متهمان پرونده که با یکدیگر نسبت فامیلی دارند در جنوب شرق تهران شناسایی شد که در ادامه ۲ مرد جوان توسط کارآگاهان دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان سابقه دار پس از انتقال به پایگاه یازدهم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفتند و به جرم خود مبنی بر ساخت و فروش طلا‌های تقلبی به شهروندان به ارزش ۲ میلیارد ریال در تهران اعتراف کردند.

سردار گودرزی خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای کشف جرایم دیگر و شناسایی سایر شکات احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار