وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

شکایت سپاه از بهزاد نبوی به دلیل ادعاهای کذب

معاونت حقوقی سپاه پاسداران در پی اظهارات اخیر عضو سازمان منحله مجاهدین انقلاب در مورد اعضای دفتر سردار نقدی و قرارگاه خاتم الانبیا(ص) از بهزاد نبوی، سایت الف و عصر ایران در دادسرای فرهنگ و رسانه تهران شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی اظهارات اخیر بهزاد نبوی در مورد اعضای دفتر سردار نقدی و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، معاونت حقوقی سپاه از بهزاد نبوی، سایت الف و عصر ایران در دادسرای فرهنگ و رسانه تهران شکایت کرد.

 

در این شکایت آمده است: سخنان سراسر کذب بهزاد نبوی و انتشار آن از سایت‌های الف و عصر ایران بدون ملاحظه تبعات حقوقی و امنیتی و کنترل صحت و سقم آن زمینه سوء استفاده توسط معاندین و جنجال رسانه‌های ضد انقلاب را فراهم آورده است. این اظهارات بدون شک با انگیزه خاص تخریب و سوء نیست مشارالیه به قصد تشویش اذهان عمومی و بدبین نمودن افکار عمومی نسبت به نهادها و شخصیت‌های انقلابی بوده است لذا با استناد به مواد ۶۹۸ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۵۷ و بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات و سایر موازین قانونی از مرتکبین شاکی بوده و تقاضای تعقیب، رسیدگی و مجازات آن مورد استدعاست.

 

یادآوری می‌گردد که بهزاد نبوی روز ۹۸/۰۶/۳۱ طی اظهاراتی که در سایت‌های موصوف منعکس شد و سپس در رسانه‌های بیگانه و ضد انقلاب انتشار گسترده‌ای یافت به دروغ مدعی شده بود دو جاسوس اسرائیل در دفتر سردار نقدی دستگیر شده‌اند و همچنین ادعا کرده بود که ۶۰ درصد ثروت ملی در اختیار ۴ نهاد است، حال آنکه نه جاسوسی دستگیر شده و نه نهادهای یاد شده چنین ثروتی دارند و مجموع ثروت این ۴ نهاد جمعا به ۲ درصد ثروت ملی هم نمی رسد چه رسد به ۶۰ درصد.

ارسال نظر