پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

فرماندهان سپاه جهت بررسی تحولات منطقه ای گردهم می آیند

فرماندهان سپاه جهت بررسی تحولات منطقه ای گردهم می آیند سرتیپ رمضان شریف بررسی آخرین تحولات داخلی و منطقه ای را از اهداف برگزاری بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان سپاه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار «رمضان شریف» با بیان اینکه این مجمع از فردا (دوشنبه ۸ مهر) آغاز خواهد شد، اظهار داشت: بررسی آخرین تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، تبیین راهبرد غلبه عمل و گفتمان مقاومت و سیاست‌های سپاه در دور جدید و چله دوم انقلاب اسلامی، دستیابی به الگوهای هم‌افزا و وحدت‌آفرین با سایر نیروهای مسلح و ارتقای ظرفیت و آمادگی‌های دفاعی برابر تهدیدات متصور فراروی انقلاب و میهن اسلامی از جمله اهداف برگزاری بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان سپاه است.

 

سخنگوی سپاه پاسداران در ادامه اظهار داشت: سخنران آئین افتتاحیه این مجمع حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه خواهد بود و در مدت برگزاری این همایش نیز مقامات و فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح به سخنرانی می‌کنند.

 

شرکت‌کنندگان در مجمع سراسری فرماندهان سپاه و پاسداران حریم ولایت با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند

سردار شریف بیان کرد: شرکت‌کنندگان در بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان سپاه و پاسداران حریم ولایت همچنین به دیدار مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) خواهند رفت و ضمن تجدید بیعت با معظم له، از رهنمودها و تدابیر حکیمانه امام و مقتدای خود بهره‌مند و آن را در تداوم مسیر پاسداری از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نصب‌العین قرار خواهند داد.


بر این اساس، مجمع سراسری فرماندهان و مسئولین سپاه همزمان با صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نیروهای سه‌گانه زمینی، دریایی و هوایی سپاه در سال ۱۳۶۴ پی‌ریزی و در حال حاضر هر دو سال یکبار با حضور فرماندهان و مدیران عالی رتبه سپاه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده