طلایاب قاچاق ۲ میلیارد ریالی در مراغه کشف و ضبط شد-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

طلایاب قاچاق ۲ میلیارد ریالی در مراغه کشف و ضبط شد

فرمانده انتظامی مراغه از توقیف یک خودرو سواری پیکان و کشف دستگاه طلایاب خارجی و قاچاق به ارزش ۲ میلیارد ریال در بازرسی از آن خبر داد و گفت: راننده به عنوان متهم دستگیر، و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ «توحید فارسی» افزود: این دستگاه قاچاق در راستای اجرای طرح برخورد با قاچاق کالا توسط مأموران پاسگاه «خداجو» و حین گشت‌زنی هدفمند کشف شد.

وی این را هم بیان کرد که برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان نیز انتظار داریم تا در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

حفاران غیرمجاز با این توهم که می‌توانند از محوطه آثار و تپه‌های تاریخی زیرخاکی و طلا کشف کنند، نسبت به تهیه طلایاب و حفاری‌های شبانه اقدام می‌کنند و بیشتر آنان با دستان خالی گرفتار قانون می‌شوند.

وجود بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی در این شهرستان که ۱۸۰ مورد از آن‌ها در فهرست آثار ملی کشورمان به ثبت رسیده است، از دلایل طمع این افراد سودجو به شمار می‌رود؛ طمعی که در بیشتر موارد آنان را به پشت میله‌های زندان راهی می‌کند.

طبق مفاد ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات)، «هرگونه حفاری و کاوش به قصد به دست آوردن اموال تاریخی - فرهنگی ممنوع بوده و مرتکب به «۶ ماه تا سه سال حبس»، «ضبط اشیاء مکشوفه به نفع سازمان میراث فرهنگی کشور» و «آلات و ادوات حفاری به نفع دولت» محکوم می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده