اولین دریافت کننده تراشه مغزی نورالینک شطرنج بازی کرد-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

اولین دریافت کننده تراشه مغزی نورالینک شطرنج بازی کرد

نورالینک ویدئویی از اولین بیمار انسانی خود پخش کرد که با ذهن خود شطرنج کامپیوتری بازی می‌کند و در مورد کاشت مغزی که این کار را ممکن می‌کند صحبت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ الجزیره نوشت: نولاند آرباو، ۲۹ ساله، که هشت سال پیش در اثر یک حادثه غواصی از شانه به پایین فلج شده بود، از بازی شطرنج و یک بازی ویدیویی و همچنین گذراندن دروس ژاپنی و فرانسه با کنترل مکان نما در صفحه نمایش کامپیوتر با مغزش صحبت کرد.

شرکت نوروتکنولوژی متعلق به ایلان ماسک در ماه ژانویه یک ایمپلنت مغزی را در اولین آزمایش انسانی خود نصب کرد. ماسک از این رویداد بعنوان یک موفقیت تاریخی و بزرگ یاد کرد.

فناوری نورالینک از طریق دستگاهی به اندازه پنج سکه روی هم کار می‌کند که از طریق جراحی تهاجمی در داخل مغز انسان قرار می‌گیرد. این استارت آپ که توسط ماسک در سال ۲۰۱۶ تأسیس شد، با هدف ایجاد کانال‌های ارتباطی مستقیم بین مغز و رایانه شروع به فعالیت کرد.

جاه طلبی این فناوری آن است که توانایی‌های انسان را افزایش داده، اختلالات عصبی مانند ALS یا پارکینسون را درمان کرده و شاید روزی به یک رابطه همزیستی بین انسان و هوش مصنوعی دست یابد. / شفقنا

ارسال نظر
آخرین اخبار