وزیر آموزش و پرورش: مطالبات حق التدریسی‌ها سر وقت پرداخت می‌شود/ اخذ مجوز پرداخت باقی مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان پیش‌بینی بارش برف و باران / استقرار تیم‌های امداد در محور‌ها هشدار نارنجی بارش برف و کاهش دما در ۱۰ استان روش‌های کلاهبرداری سایبری را بشناسید تا فریب نخورید پلیس فراجا: روزانه ۵۰۰ حادثه ناشی از کار در کشور اتفاق می‌افتد واکنش قوه قضائیه به نامه ادعایی با امضای ۱۵۴ نماینده درباره قانون مشاغل حساس اخطار قاضی به بانک‌ها در دادگاه چای دبش: پاسخ استعلامات را ندهید به نهاد‌های نظارتی تکلیف می‌کنیم در بانک‌ها مستقر شوند دوشنبه منتظر بارش باران و برف خوب باشید رئیس دیوان عالی کشور: چند نفر در پرونده ترور دو قاضی دیوان دستگیر شدند اولین ستاره‌ها کیهان را غرق در آب کردند واکنش وزیر آموزش و پرورش به حذف تأثیر قطعی معدل پایه دهم از کنکور مدیر محتوای مرکز ملی فضای مجازی: شناسنامه دار کردن فعالان فضای مجازی را پیش می‌بریم فعالیت نوبت صبح مدارس ۴ شهرستان لرستان با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود ابتلای سالانه ۱۳۱ هزار نفر به سرطان در ایران بازداشت شبکه کلاهبرداران تلفنی در تهران

نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد

کانادا اولین کشوری در خارج از ایالات متحده آمریکا خواهد بود که آزمایش‌های بالینی تراشه‌های نورالینک در آن انجام می‌شود. براساس اطلاعیه‌ای که نورالینک منتشر کرده، این شرکت هم‌اکنون آماده پذیرش داوطلبان دریافت این تراشه‌ها در کشور کانادا است. این شرکت موفق شده تأییدیه‌های لازم را از وزارت بهداشت کانادا بگیرد. جراحی‌های نورالینک به‌صورت اختصاصی در بیمارستان وسترن تورنتو انجام خواهد شد. نورالینک این بیمارستان را نخستین و تنها مرکز جراحی در این کشور معرفی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس اطلاعیه‌ای که نورالینک منتشر کرده، این شرکت هم‌اکنون آماده پذیرش داوطلبان دریافت این تراشه‌ها در کشور کانادا است. این شرکت موفق شده تأییدیه‌های لازم را از وزارت بهداشت کانادا بگیرد. جراحی‌های نورالینک به‌صورت اختصاصی در بیمارستان وسترن تورنتو انجام خواهد شد. نورالینک این بیمارستان را نخستین و تنها مرکز جراحی در این کشور معرفی کرده است.

نورالینک در مارس گذشته نام‌نویسی از بیماران کانادایی را آغاز کرد، اما اکنون به‌صورت رسمی اعلام کرده به‌دنبال داوطلبانی است که مایل به دریافت تراشه‌های مغزی هستند. تا امروز تمام آزمایش‌های بالینی نورالینک در ایالات متحده و روی بیماران آمریکایی انجام شده. ورود به کانادا می‌تواند نوید گسترش آن در کشور‌های دیگر را بدهد.

نورالینک ابتدا تحت پروتکل‌های خاصی ایمپلنت‌های خود را در مغز بیماران قرار می‌دهد تا فعالیت عصبی آنها را رصد کند. این تراشه به بیماران کمک می‌کند بدون هیچ حرکت فیزیکی وسایل مختلف الکترونیکی را فقط با فرمان‌های عصبی کنترل کنند. به گفته نورالینک، هدف از این کار ارزیابی ایمنی ربات ایمپلنت، جراحی و عملکرد اولیه رابط کامپیوتر مغزی برای قادر ساختن افراد مبتلا به فلج ۴ اندام در کنترل دستگاه‌های خارجی با افکارشان است.

نورالینک هم‌اکنون به‌طور خاص به‌دنبال بیمارانی است که به‌علت آسیب‌های نخاعی یا بیماری‌هایی مانند ALS در استفاده ار دست‌هایشان محدودیت دارند یا کاملاً توانایی استفاده از دست‌های خود را از دست داده‌اند.

اولین بیمار انسانی نورالینک اوایل سال جاری تراشه خود را دریافت کرد. این بیمار ابتدا به مشکلاتی دچار شد، اما پس از مدتی همه‌چیز عادی شد و ظاهراً تراشه نورالینک به‌خوبی کار می‌کند. دومین بیمار نورالینک نیز در ماه‌های گذشته ایمپلنت خود را دریافت کرده و حتی موفق شده با استفاده از این تراشه از نرم‌افزار طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) استفاده کند./دیجیاتو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار