ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گزارش ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد + جزئیات

گزارش ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد + جزئیات نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گزارشی به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر این سازمان ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران و رییس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر، گزارش این نشست در سال ۲۰۲۳ را امروز پنج شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳ به نشست ۵۵ شورای حقوق بشر ارائه کرد.

بحرینی در گزارش خود به شورای حقوق بشر گفت: نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ با استقبال گسترده و حضور نمایندگان دولت‌ها، سازمان‌های مردم نهاد، مراکز علمی و پژوهشی و فعالان موضوعات مختلف حقوق بشری برگزار گردید و مباحث عمیقی در خصوص چالش‌هایی که جهان در ارتباط با نقش علم و فن آوری و نوآوری در ارتقاء حقوق بشر با آن روبروست، انجام شد.

رئیس ایرانی مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر افزود: شرکت کنندگان در این نشست اذعان داشتند که حق بهره مندی از مزایای پیشرفت علمی و کاربرد آن از حقوق اساسی بشر است. علم، فن آوری و نوآوری نقش اساسی در غلبه بر چالش‌های جهانی، امکان تحقق سایر حقوق بشر، و تقویت بهبود پایدار پس از همه گیری کرونا دارد. دسترسی برابر و به اشتراک گذاری جهانی، برای بهره مندی همه از این حق حیاتی هستند.

بحرینی در گزارش خود همچنین گفت: ملی‌گرایی علمی، اقدامات قهری یکجانبه و انحصار مالکیت معنوی می‌تواند اشتراک‌گذاری علم، فن آوری و نوآری را محدود کند و منجر به موانع مهم‌تری برای تحقق حقوق بشر شود.

سفیر و نماینده دائم ایران با اشاره به توصیه‌هایی که نشست مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ خطاب به دولت‌ها داشته است از جمله گفت: از جمله توصیه‌هایی نشست مجمع اجتماعی این بود که دولت‌ها باید از رفع موانع ارتقای سواد دیجیتال، مانند اقدامات اجباری یک‌جانبه، حمایت کنند و از سیاست‌هایی که دسترسی جهانی به کالا‌ها و خدمات دیجیتال را اعطا می‌کنند، محافظت کنند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار