عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

روسیه: سربازان فرانسوی در اوکراین را خواهیم کشت

روسیه: سربازان فرانسوی در اوکراین را خواهیم کشت «پیوتر تولستوی» معاون دومای دولتی روسیه پنجشنبه هشدار داد که ارتش کشورش هر نظامی فرانسوی را که به اوکراین اعزام شود، خواهد کشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تولستوی در مصاحبه با تلویزیون فرانسوی BFM گفت: ما همه سربازان فرانسوی را که به خاک اوکراین بیایند، خواهیم کشت. همه آن‌ها را.

وی با اشاره به اظهارات امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که گفته پاریس «هیچ محدودیتی» در حمایت از اوکراین ندارد، اظهار کرد که مسکو اهمیتی به «گفته‌ها و محدودیت‌های او نمی‌دهد.»

تولستوی افزود که در حال حاضر ۱۳ هزار مزدور در اوکراین حضور دارند. به گفته وی، ۳۶۷ مزدور فرانسوی به اوکراین رفته‌اند که تاکنون ۱۴۷ تن آن‌ها کشته شده‌اند.

این در حالی است که سرگئی ناریشکین مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) سه‌شنبه گفت که فرانسه در حال آماده کردن گروهی متشکل از ۲ هزار نیروی نظامی برای اعزام به اوکراین است.

ناریشکین گفت: نیرو‌های مسلح روسیه این گروه نظامی را هدف مشروع تلقی می‌کند. این بدان معنی است که این گروه به سرنوشت همان فرانسوی‌هایی دچار می‌شود که با شمشیر به دنیای روس آمدند.

مکرون چندی پیش پس از میزبانی نشستی که با حضور سران و مقام‌های بلندپایه ۲۰ کشور در پاریس برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر، اجماعی برای اعزام نیرو به میدان نبرد وجود ندارد.

وی افزود، اما «هیچ چیزی را نمی‌شود، رد کرد. ما هر کاری که لازم باشد، انجام می‌دهیم تا روسیه پیروز نشود.».

اما استفان سژورنه وزیر خارجه فرانسه گفت: در مورد احتمال حمایت طولانی‌مدت ما از اوکراین تردید وجود دارد.

سباستین لکورنو وزیر دفاع فرانسه نیز گفت که در حال حاضر هیچ طرحی برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین وجود ندارد.

کشور‌های مختلف از جمله انگلیس، اسلواکی، رومانی و ایتالیا اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین را رد کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار