عراقچی: پیشنهادات سیاسی آمریکا را با تردید زیاد می‌نگریم تصویب نسخه دوم اصلاحات قضایی توسط کابینه نتانیاهو کریدور ریلی افغانستان-ایران-اروپا فعال شد واکنش ایران به ادعا‌های کالاس درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ارتش اسراییل مدعی ترور ۳ عضو حزب‌الله شد بازداشت یک دانشجوی ایرانی در آمریکا شهادت ۲۶ فلسطینی از جمله سخنگوی حماس در غزه حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم

روسیه: سربازان فرانسوی در اوکراین را خواهیم کشت

«پیوتر تولستوی» معاون دومای دولتی روسیه پنجشنبه هشدار داد که ارتش کشورش هر نظامی فرانسوی را که به اوکراین اعزام شود، خواهد کشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تولستوی در مصاحبه با تلویزیون فرانسوی BFM گفت: ما همه سربازان فرانسوی را که به خاک اوکراین بیایند، خواهیم کشت. همه آن‌ها را.

وی با اشاره به اظهارات امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که گفته پاریس «هیچ محدودیتی» در حمایت از اوکراین ندارد، اظهار کرد که مسکو اهمیتی به «گفته‌ها و محدودیت‌های او نمی‌دهد.»

تولستوی افزود که در حال حاضر ۱۳ هزار مزدور در اوکراین حضور دارند. به گفته وی، ۳۶۷ مزدور فرانسوی به اوکراین رفته‌اند که تاکنون ۱۴۷ تن آن‌ها کشته شده‌اند.

این در حالی است که سرگئی ناریشکین مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) سه‌شنبه گفت که فرانسه در حال آماده کردن گروهی متشکل از ۲ هزار نیروی نظامی برای اعزام به اوکراین است.

ناریشکین گفت: نیرو‌های مسلح روسیه این گروه نظامی را هدف مشروع تلقی می‌کند. این بدان معنی است که این گروه به سرنوشت همان فرانسوی‌هایی دچار می‌شود که با شمشیر به دنیای روس آمدند.

مکرون چندی پیش پس از میزبانی نشستی که با حضور سران و مقام‌های بلندپایه ۲۰ کشور در پاریس برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر، اجماعی برای اعزام نیرو به میدان نبرد وجود ندارد.

وی افزود، اما «هیچ چیزی را نمی‌شود، رد کرد. ما هر کاری که لازم باشد، انجام می‌دهیم تا روسیه پیروز نشود.».

اما استفان سژورنه وزیر خارجه فرانسه گفت: در مورد احتمال حمایت طولانی‌مدت ما از اوکراین تردید وجود دارد.

سباستین لکورنو وزیر دفاع فرانسه نیز گفت که در حال حاضر هیچ طرحی برای اعزام نیروی نظامی به اوکراین وجود ندارد.

کشور‌های مختلف از جمله انگلیس، اسلواکی، رومانی و ایتالیا اعزام نیروی نظامی ناتو به اوکراین را رد کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر