کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد رسانه عبری زبان جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه را منتشر کرد ناتو: دیدار زلنسکی و ترامپ مایه تاسف بود ۱۳۰ تن از محکومین ایرانی در عراق به داخل کشور منتقل شدند شرط زلنسکی برای امضای توافق با ترامپ روسیه: صلح برای زلنسکی حکم مرگ را دارد؛ رفتار او در کاخ سفید گستاخانه بود دیدار روانچی با مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد + عکس تأکید مصر و رام‌الله بر طرح قاهره برای بازسازی غزه حماس: برنامه‌ریزی برای طوفان الاقصی سال‌های زیادی زمان برد زلنسکی از ترامپ و آمریکا تشکر کرد سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: وقتی زلنسکی با لباس معمول ظاهر شد، احساس کردیم ممکن است مشکلی وجود داشته باشد فیلم/ فاکس نیوز: ترامپ زلنسکی را از کاخ سفید بیرون کرد! لغو کنفرانس مطبوعاتی ترامپ و زلنسکی دیدار پرتنش روسای جمهور آمریکا و اوکراین/ درگیری ترامپ و زلنسکی جلوی رسانه‌ها 

اوکراین سن فراخوان سربازان ذخیره را به ۲۵ سال کاهش داد

پارلمان اوکراین حدود یک سال پیش قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن نیرو‌های ذخیره را به تصویب رسانده بود، اما این قانون برای تصویب نهایی نیاز به امضای رئیس جمهور این کشور داشت و زلنسکی به دلیل نگرانی از بازتاب تصویب این قانون در جامعه اوکراین، در امضای این قانون تعلل کرده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن سربازان ذخیره از ۲۷ سال به ۲۵ سال در اوکراین قرار است از امروز (چهارشنبه ۱۵ فروردین / ۳ آوریل) اجرایی شود.

پارلمان اوکراین حدود یک سال پیش قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن نیرو‌های ذخیره را به تصویب رسانده بود، اما این قانون برای تصویب نهایی نیاز به امضای رئیس جمهور این کشور داشت و زلنسکی به دلیل نگرانی از بازتاب تصویب این قانون در جامعه اوکراین، در امضای این قانون تعلل کرده بود.

گفته می‌شود تصویب این قانون امکان به خدمت گرفتن ۴۰۰ هزار نیروی جدید اوکراینی را برای جنگ علیه روسیه فراهم خواهد کرد.

به نوشته اوکراین اینفو، تاکنون جوانان اوکراینی می‌توانستند بین سنین ۲۰ تا ۲۶ سالگی خدمت اولیه سربازی خود را انجام دهند، اما آن‌ها تا پیش از رسیدن به سن ۲۷ سالگی به جبهه جنگ اعزام نمی‌شدند.

 تارنمای شبکه سی ان ان پیشتر در گزارشی نوشت: از آنجایی که حمله روسیه به دومین سال نزدیک می‌شود و از قرار معلوم در آینده نزدیک پایانی نخواهد داشت، رهبران اوکراین باید بیشتر از شهروندان خود بخواهند که بسیج شوند.

انتظار می‌رود که پارلمان اوکراین قانون جدیدی درباره بسیج نیرو تصویب کند که می‌تواند تا ۵۰۰ هزار مرد دیگر را وارد نبرد کند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که به نظر می‌رسید در حال فاصله گرفتن از این اقدام بحث برانگیز است، اعلام کرد که [بسیج مردم]برای جایگزین شدن با افرادی که ماه‌ها در خط مقدم جنگیده‌اند، لازم است.

بر پایه این گزارش، زلنسکی همچنین پیشنهاد کاهش سن خدمت سربازی از ۲۷ سال به ۲۵ سال را مطرح کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده