نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

ادعای سنتکام درباره انهدام موشک و قایق هدایت شونده نیروهای یمنی

سنتکام در حساب کابری خود در ایکس ادعای تکراری مقابله با نیروهای یمنی را مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 22
کد خبر: ۲۳۳۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی نیروهای آمریکایی در غرب آسیا موسوم به سنتکام در حساب کابری خود در ایکس ادعای تکراری مقابله با نیروهای یمنی را مطرح کرد و نوشت: «در ۲۱ مارس، بین ساعت ۸:۵۰ صبح تا ۱۱:۴۰ صبح (به وقت صنعا)، یک فروند هواپیمای ائتلاف با موفقیت یک شناور سطحی بدون سرنشین (USV) را که توسط نیروهای یمنی اعزام شده بود، منهدم کرد.»

 

به ادعای سنتکام، «علاوه بر این، نیروهای ائتلاف با موفقیت دو موشک بالستیک ضد کشتی (ASBM) را که توسط نیروهای یمنی از مناطق تحت کنترل به سمت دریای سرخ پرتاب شده بود، منهدم کردند. هیچ تلفات یا خسارتی به کشتی‌های ایالات متحده یا ائتلاف گزارش نشده است.»

 

سنتکام همچنین به مانند گذشته ادعا کرده است: «مشخص شد که این سلاح‌ها تهدیدی قریب الوقوع برای کشتی‌های ائتلاف و کشتی‌های تجاری در منطقه است. این اقدامات برای حفاظت از آزادی دریانوردی و ایمن تر کردن آب‌های بین المللی برای کشتی‌های ائتلاف و تجاری انجام می‌شود.»

 

گفتنی است یمن اعلام کرده که در راستای حمایت از مردم و مقاومت فلسطین اجازه نخواهد داد کشتی‌های صهیونیست یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها بندرهای اراضی اشغالی است از دریای عرب و دریای سرخ عبور کنند. ارتش یمن عملیات‌های موفقیت‌آمیزی را در این چارچوب به انجام رسانده و آسیب‌های اقتصادی فراوانی را به بندرهای جنوبی اراضی اشغالی وارد آورده است. اما در مقابل، ائتلاف آمریکایی- انگلیسی در حمایت آشکار از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه، به بهانه حمایت از دریانوردی در دریای سرخ چندین بار اراضی یمن را مورد هجوم قرار داده است.

 

روز گذشته نیز «عبدالملک الحوثی»، رهبر انصار الله یمن در سخنانی تاکید کرد: اسرائیل به لطف پایداری ملت فلسطین با بزرگ‌ترین رسوایی تاریخ خود مواجه است. فلج شدن بندر ام رشراش که دشمن آن را ایلات می‌نامد، بر اقتصاد این رژیم تأثیرگذار بوده و قرار است نیمی از کارکنان آن برکنار شوند. زیان اقتصادی دشمن صهیونیستی که وزیر دارایی این رژیم آن را فاجعه‌بار خوانده، هر لحظه بیشتر می‌شود.

 

به گفته رهبر انصارالله یمن، طی هفته اخیر در حمایت از غزه ۱۸ موشک بالستیک و پهپاد را پرتاب کردیم و تاکنون در حمایت از غزه ۴۷۹ موشک و پهپاد را در عملیات‌های خود شلیک کرده‌ایم.

 

رهبر انصارالله یمن همچنین افزود: آمریکایی‌ها ما را برای توقف عملیات‌های خود در حمایت از غزه تحت فشار قرار دادند، اما ما طرح و برنامه‌هایی برای وارد کردن ضرباتی شدیدتر به دشمن در آینده داریم. در سطح نظامی، ما به توسعه اقدامات و عملیات بیشتر و بیشتر ادامه می‌دهیم و گزینه‌های ما در حال افزایش است. پیروان فرهنگ نسل کشی به آنچه در غزه می‌گذرد اهمیتی نمی‌دهند و به قتل عام‌هایی که در طول ۹ سال علیه مردم ما رخ داده است، اهمیت نمی‌دهند. ما تأیید می‌کنیم که خون یمن برای ما ارزشمند است و از هیچ تلاشی برای اطمینان از حفظ خون، ناموس و اموال دریغ نخواهیم کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار