گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تکذیب دستگیری رهبران مقاومت فلسطینی در بیمارستان الشفاء

حماس ادعای رژیم اسرائیل درباره دستگیری رهبران مقاومت در بیمارستان الشفاء را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 22
کد خبر: ۲۳۳۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام امنیتی حماس به الجزیره گفته است که آنچه در رسانه‌های عبری در مورد دستگیری ده‌ها تن از رهبران مقاومت در بیمارستان الشفاء منتشر شده است، صحت ندارد.

 

به گفته این مقام امنیتی ۳ عکس از لیست مورد ادعای ارتش رژیم اسرائیل درباره دستگیری رهبران حماس در بیمارستان الشفاء، متعلق به پزشکانی است که قبلاً توسط اشغالگران بازداشت شده بودند.

 

این مقام حماس همچنین افزوده است که تعداد دیگری از تصاویر موجود در فهرست ادعایی رژیم اسرائیل درباره رهبران دستگیر شده حماس در بیمارستان الشفاء؛ متعلق به افرادی است که در حال حاضر در خارج از غزه هستند و سایر تصاویر مربوط به شهدا است.

 

این مقام حماس در ادامه تاکید کرد که ادعا‌های اسرائیل در چارچوب جنگ روانی و اخلاقی علیه مقاومت دنبال می‌شود.

 

از چند روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان الشفاء در شهر غزه را هدف حمله سنگین توپخانه‌ای و هوایی قرار داده است و همزمان با این حملات، نظامیان اشغالگر اسرائیلی هم اقدام به شلیک گسترده به سمت این بیمارستان کرده و آن را به محاصره درآوردند.

 

منابع فلسطینی از شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان الشفاء خبر دادند. به گفته این منابع، صد‌ها آواره، بیمار، خبرنگار و کادر پزشکی و درمانی در داخل این بیمارستان محاصره شدند.

 

از سوی دیگر، وزارت بهداشت غزه در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان الشفاءاعلام کرد که دشمن با طرح ادعا‌های واهی، قصد فریب دنیا و توجیه حمله به این بیمارستان را دارد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه طی بیانیه‌ای مسئولیت جان کادر پزشکی و درمانی و صد‌ها آواره، بیمار و مجروح فلسطینی در مجتمع بیمارستانی الشفاء در شهر غزه را متوجه دشمن صهیونیستی دانست./ مهر

ارسال نظر