دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه

پوتین یکشنبه را در روسیه عزای عمومی اعلام کرد

رییس جمهوری روسیه در واکنش به حمله تروریستی خونین در شهر مسکو، با اعلام یک روز عزای عمومی، تاکید کرد که عاملان این حمله مجازات خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با صدور بیانیه‌ای گفت: «فردا یکشنبه ۲۴ مارس را عزای ملی اعلام می‌کنم. ده‌ها انسان صلح جو و بی‌گناه قربانی حمله تروریستی در کروکوس شدند.»

 

رئیس‌جمهوری روسیه با اعلام روز یکشنبه (پنجم فروردین‌ماه) به عنوان عزای عمومی در این کشور در پی حادثه تروریستی در «کروکوس» مسکو، به فرار تروریست‌ها به سمت مرز اوکراین اشاره کرد و گفت: کی‌یف، پنجره‌ای برای تروریست‌ها گشوده بود.

 

پوتین افزود: «هر چهار عامل حملات تروریستی پیدا و بازداشت شدند، آنها قصد پنهان شدن داشتند و به سمت اوکراین حرکت می‌کردند. تمامی بانیان این حمله تروریستی را نیز بازداشت و مجازات خواهیم کرد.»

 

وی تصریح کرد که جنایتکاران با خونسردی به کشتن رفتند، همانطور که زمانی نازی‌ها عمل کردند، به روس‌ها تیراندازی کردند.

 

گفتنی است که پایگاه خبری اسپوتینک پیشتر درباره وضعیت سالن کروکوس نوشت: سالن کروکوس تخریب شد و کاملاً سوخت. آنچه از سقف باقی مانده در خطر ریزش است. امدادگران به پاکسازی آوار و جستجوی افراد ادامه می‌دهند؛ کار حداقل برای چند روز ادامه خواهد داشت.

 

به نوشته اسپوتینک، ۷۱۹ نفر در خاموش کردن آتش در کروکوس شرکت داشتند.

 

گزارش‌ها حاکیست که حال ۱۶ مجروح از جمله ۱ کودک فوق العاده وخیم است.

 

وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد که وضعیت ۴۴ نفر دیگر از جمله ۲ کودک وخیم است. در حال حاضر ۱٠۷ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند.

 

مارگاریتا سیمونیان، سردبیر گروه رسانه‌ای “راسیا سیگودنیا" (خبرگزاری اسپوتنیک زیر مجموعه این گروه رسانه‌ای می‌باشد) گزارش داد که تعداد قربانیان این حمله تروریستی به ۱۴۳ نفر رسیده است.

 

در حمله تروریستی جمعه شب در نزدیکی مسکو که داعش مسئولیت آن را برعهده گرفته است، تاکنون ۱۴۳ نفر کشته و ده‌ها نفر هم مجروح شده‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار