آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

دیدار مقام ارشد حماس با نماینده ویژه پوتین در مسکو

رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز دوشنبه با نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در خاورمیانه و کشور‌های آفریقایی و معاون وزیر امور خارجه روسیه در مقر این وزارتخانه در مسکو دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز دوشنبه با «میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در خاورمیانه و کشور‌های آفریقایی و معاون وزیر امور خارجه روسیه در مقر این وزارتخانه در مسکو دیدار و گفتگو کرد.

«موسی ابو مرزوق» در این دیدار به تشریح جنگ نسل کشی هدفمند رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطنی در نوار غزه و نقشه‌های این رژیم برای الحاق کرانه باختری و قدس به اراضی تحت اشغال خود پرداخت و طرف روس را در جریان تجاوزات آشکار رژیم اشغالگر قدس علیه اسرا و بازداشت شدگان فلسطینی در داخل زندان‌های این رژیم قرار داد.

ابو مرزوق خاطر نشان کرد که موضع جنبش حماس و دیگر گروه‌های مقاومت مبتنی بر همان اصولی است که در قطعنامه آتش بس شورای امنیت بر آنها تاکید شده بود؛ یعنی عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از باریکه غزه، توقف همیشگی جنگ، ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه، بازگشت آوارگان به شهر و دیار خود، از سرگیری بازسازی نوار غزه و امضای توافق مبادله اسرا.

طرفین در این دیدار درباره تحولات سیاسی و میدانی و وضعیت کلی مساله فلسطین، تلاش‌های صورت گرفته برای توقف نسل کشی علیه ملت فلسطین، طرح‌های ارائه شده برای تحقق وحدت ملی و پر کردن شکاف داخلی فلسطین بحث و تبادل نظر کردند و ابو مرزوق از تلاش‌های روسیه به منظور تقویت ثبات و آرامش در منطقه قدردانی کرد.

بوگدانوف نیز در این دیدار خاطر نشان کرد که موضع روسیه در قبال مساله فلسطین ثابت است و این کشور بر حمایت از حقوق ملت فلسطین تاکید دارد. وی افزود: مسکو به همراه برخی طرف‌های دیگر برای توقف جنگ در نوار غزه تلاش می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار