توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

روسیه طالبان را از فهرست سازمان‌های ممنوعه حذف می‌کند

روسیه طالبان را از فهرست سازمان‌های ممنوعه حذف می‌کند دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که طالبان به زودی از فهرست سازمان‌های ممنوعه این کشور حذف خواهد شد. این تصمیم، که با استقبال طالبان روبه‌رو شده، نشان‌دهنده تمایل مسکو به گسترش روابط دوجانبه با کابل است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرده است که طالبان به زودی از فهرست سازمان‌های ممنوعه این کشور حذف خواهد شد. این اقدام به عنوان نشانه‌ای از تغییر در رویکرد روسیه نسبت به طالبان و تمایل به گسترش روابط دوجانبه ارزیابی می‌شود.

وی اذعان کرد تلاش‌ها برای حذف نام مقام‌های طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه در حال انجام است و این تغییر به زودی به واقعیت خواهد پیوست. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که پیش از این قزاقستان و قرقیزستان نیز نام مقامات طالبان را از فهرست گروه‌های تروریستی حذف کرده بودند، که نشان‌دهنده تغییرات جدید در سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است.

از سوی دیگر، طالبان از این تصمیم استقبال کرده و آن را گامی مثبت در جهت بهبود روابط با روسیه دانسته است.

«حمدالله فطرت»، معاون سخنگوی طالبان، تأکید کرد که این اقدام می‌تواند به توسعه تعاملات بین‌المللی و اقتصادی کمک کند و به نفع همه طرف‌ها خواهد بود.

وی افزود که این تغییر می‌تواند به ایجاد فضایی مثبت برای همکاری‌های آینده میان دو کشور کمک کند.

این گام‌ها به وضوح نشان‌دهنده تمایل روسیه به تعامل با طالبان و ایجاد روابطی مستحکم‌تر است که می‌تواند تأثیرات مثبت و قابل توجهی بر امنیت و ثبات منطقه داشته باشد.

این رویکرد جدید روسیه می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتری در زمینه‌های مختلف، از جمله تجارت، انرژی و امنیت باشد و به ایجاد یک محیط امن‌تر و باثبات‌تر در منطقه کمک کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار