درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نامه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به گوترش برای غزه

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل نوشتند: از تریبون و قدرتی که در اختیار دارید استفاده کنید و نه تنها رژیم صهیونیستی را رسما محکوم کنید که عملا دست به اقدامات لازم برای توقف فوری جنگ در غزه بزنید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در نامه‌ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار محکومیت رژیم آپارتاید صهیونیست شده و دست به اقدام لازم برای توقف فوری جنگ در غزه و بازگشایی مرز رفح برای انتقال تمام وسایل مورد نیاز فلسطینی‌ها شدند.

 

متن این نامه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای آنتونیو گوترش

دبیرکل سازمان ملل متحد

30000 – این ارقام به ظاهر ساده شمار حداقل فلسطینی‌هایی‌ است که از پنج ماه قبل و با شروع تجاوز اشغالگران به باریکه غزه تاکنون، به دست صهیونیست‌ها و با کمک‌های نظامی و مالی غربی‌ها به ویژه ایالات متحده، جان آن‌ها گرفته شده است.

 

30000 صرفا یک آمار ساده بر روی کاغذ نیست، آن‌ها عدد نیستند!

30000 نماد تک تک زنان و کودکان و مردان شهیدی است که ماشین جنگی آپارتاید صهیونیسم برای حفظ بقای شیطانی خود صرفا در پنج ماه اخیر از 75 سال اشغالگری و تجاوز خود، بر خاک فلسطین ریخته است. این عدد، نماد مرگ انسانیت در دنیای ماست. این عدد، نماد ناتوانی نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل است.

 

برای شما مهم نیست که اگر در دنیا کسی خونی را بر زمین بریزد، می‌خواهد آنگ سان سوکی در یانگون باشد یا نتانیاهو در تل الربیع – مهم این است که اگر صاحبان پول‌هایی که به مجموعه‌هایی مثل شما اهدا می‌شود نخواهند، شما لب به ساده‌ترین کار همچون محکومیت آن جنایت نیز نخواهید گشود و صرفا آن را «غیرقابل‌قبول» و یا «مایه اندوه» می‌خوانید.

 

در بیش از 160 روز، به دفعات بسیار، صهیونیست‌ها به دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و حتی مراکز مرتبط با خود شما حمله کرده‌اند و از شما و برخی شیوخ به ظاهر مسلمان حاشیه خلیج فارس که متحد واشینگتن هستند صدایی در محکومیت این اقدامات در نیامد.

 

نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل همواره اهرمی بوده‌اند برای پیشبرد اهداف نواستعماری اما اکنون این اهرم دیگر قدرت چندانی برایش نمانده. سال‌ها بی‌طرفی سازمان ملل در مسائلی همچون فلسطین، جایگاه این سازمان را در چشم جهانیان از بین برده و وقتی که دیگر کسی اهمیت چندانی برای آن قائل نباشد، یعنی مشروعیت این سازمان نیز از بین رفته است.

 

جناب گوترش

اگر واقعا به عنوان دبیرکل سازمان ملل دغدغه صلح و امنیت جهانی را دارید، از تریبون و قدرتی که در اختیار دارید استفاده کنید و نه تنها رژیم صهیونیستی را رسما محکوم کنید که فراتر از کلمات و عملا دست به اقدامات لازم برای توقف فوری جنگ در غزه و بازگشایی مرز رفح برای انتقال تمام وسایل مورد نیاز به فلسطین بزنید در غیر اینصورت بهتر است از جایگاه خود استعفا دهید تا خون کمتری بر دستان شما بماند./ تسنیم

ارسال نظر