پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

ضعف و بیحالی در ماه رمضان را با خوردن این مواد غذایی در سحری برطرف کنید

پزشک طب سنتی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه کارهایی را برای کاهش ضعف و بی حالی در ماه مبارک رمضان مطرح کرد و گفت: برای کاهش ضعف و بی حالی باید حتما وعده سحری مصرف و در این وعده برای جبران کمبود آب بدن از غذاهای خورشتی استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۳۴۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر صدیقه مقدادی با بیان اینکه باید افطار با آب گرم یا چای کمرنگ باز شود، افزود: هرگز افطار را با آب سرد باز نکنید زیرا سبب ضعف گوارشی می شود.

 

وی ادامه داد: در وعده افطار از مصرف غذاهای سنگین مانند هلیم، آش رشته و کله پاچه و نیز شیرینی های مانند زولبیا و بامیه و غذاهای شور یا حاوی ادویه فراوان پرهیز شود زیرا تشنگی در طول روز را به دنبال خواهد داشت.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه انواع سوپ های سبک مانند سوپ جو با سبزیجات فراوان، فرنی، شیربرنج و حریره بادام در وعده افطار توصیه می شود، خاطرنشان کرد: از بیدار ماندن تا وعده سحر پرهیز شود، زیرا کم خوابی سبب تحریک پذیری در طول روز و ضعف قوا خواهد شد.

 

دکتر مقدادی بیان کرد: در فاصله بین افطار تا سحر از نوشیدنی‌های مناسب مانند شربت خاکشیر، شربت آبلیمو و سکنجبین استفاده شود.

 

وی اضافه کرد: مصرف گوشت بلدرچین، شیره انگور، نخوداب، فالوده سیب و مغزهایی مانند بادام، پسته و فندق از جمله موارد مفید برای جلوگیری از ضعف است.

 

وی دستور دو وعده غذایی مقوی را نیز به شرح ذیل بیان کرد:

 

نخوداب:
یک پیمانه نخود از شب قبل خیسانده، همراه گوشت گوسفندی و ۱ عدد پیاز بپزید، در آخر پخت مقداری دارچین و زیره همراه زعفران یا زردچوبه به آن بیفزایید. این غذا را بدون نان و برنج مصرف کنید.

 

دستور فالوده سیب:
یک عدد سیب رنده شده را با ۱ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ قاشق مرباخوری عسل و کمی زعفران ترکیب و میل کنید./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار