ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سه فایده فوق‌العاده عسل

استفاده از عسل فرآوری‌شده و بدون قند فواید بیشتر و طولانی‌مدت‌تری دارد. عسل را بیشتر با خواص تسکین‌دهنده، آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروب بودن می‌شناسند. همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عسل به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی مدت‌ها قبل از عرضه شکر در قرن ۱۶ کشف و ارزش‌گذاری شد. هرچند این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی متعدد برای سلامت جسم است، اما باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید، زیرا دارای مقدار زیادی فروکتوز (حدود ۵۳ درصد) است. یک قاشق چای‌خوری عسل حدود ۴ گرم فروکتوز دارد، به این معنی که می‌تواند شرایطی مانند مقاومت به انسولین را تشدید کند. پس اطمینان حاصل کنید که میزان مصرف شما کمتر از ۲۵ گرم فروکتوز در روز است تا از بروز عوارض جلوگیری کنید. در این مطلب سه خاصیت حیرت‎‌انگیز عسل عنوان شده است.

۱. عسل سطح کلسترول را تنظیم می‌کند

طی یک مطالعه مشخص شد که مصرف ۷۰گرم عسل (به مدت ۳۰ روز)، میزان کلسترول را تا ۳ تا ۸درصد کاهش می‌دهد.

عسل در تنظیم سطح کلسترول خون مفید است و جالب است بدانید که این ماده ارزشمند، سطح کلسترول خوب را نیز افزایش می‌دهد. یک راه هوشمندانه برای افزودن عسل به رژیم غذایی، استفاده از آن به جای قند و شکر است.

۲. عسل، سوختگی و جراحت‌ها را التیام می‌بخشد

در بروز زخم‌ها و به ویژه سوختگی‌ها، اولین توصیه استفاده موضعی از عسل برای از بین بردن رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر ایجاد اسکار و انقباض (تغییر شکل یا سفتی مفاصل) است. در صورت بروز سوختگی‌های جزئی، ابتدا محل جراحت را با آب بشویید و هنگامی که درجه حرارت پایین آمد، عسل را به ناحیه آسیب‌دیده بمالید. عسل یک درمان مناسب برای التیام زخم‌هاست و این مسئله را می‌توان به خاصیت ضدعفونی‌کنندگی عسل نسبت داد.

۳. عسل، رفلاکس اسید معده را برطرف می‌کند

از آنجا که عسل سرشار از آنتی‌اکسیدان است و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند، می‌تواند رفلاکس اسید معده را نیز تسکین دهد (زیرا این وضعیت تا حدی ناشی از آسیب رادیکال‌های آزاد به لایه سلولی دستگاه گوارش است). عسل همچنین در درمان التهاب مری مؤثر است و بافت آن به پوشاندن غشای مخاطی مری کمک می‌کند. در چنین مواردی، عسل حتی می‌تواند گلودرد را تسکین دهد؛ بدین صورت که معمولاً به چای گرم گیاهی اضافه شده و برای بهبود این بیماری مصرف می‌شود. / خبرآنلاین

کلمات کلیدی: عسل آهن شکر
مطالب مرتبط
ارسال نظر