پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

مدعی تجاوز جنسی به صهیونیست‌ها در هفت اکتبر کلاهبردار از آب درآمد

نشریه عبری پرده از رسوایی ادعاهای واهی وکیل زن صهیونیست درباره تجاوز جنسی حماس در عملیات هفتم اکتبر برداشته و به دروغ بودن این ادعاها اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۲۳۴۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد ادعاهایی که از سوی یک وکیل زن اسرائیلی به نام «کوچاو الکایام لِوی» درباره ارتکاب تجاوز جنسی از سوی نیروهای جنبش حماس در جریان عملیات هفتم اکتبر «طوفان الاقصی» مطرح شده و در سطحی وسیع در رسانه‌های این رژیم و متحدان آن انتشار پیدا کردند دروغ از آب درآمدند در حالی که وکیل مذکور میلیون‌ها دلار پولی که برای انجام تحقیقات درباره این ادعاها درخواست کرده بود را بالا کشیده است.


این روزنامه عبری نوشت منابع رسمی اعلام کرده‌اند کوچاو الکایام لِوی «ماجراهای دروغ و تحقیقات نادرست» درباره حملات هفتم اکتبر جنبش حماس منتشر کرده و از این راه میلیون‌ها دلار پول جمع‌آوری کرده است در حالی که به گفته همین منابع او یک فرد «غیرقابل اعتماد» است.


طبق گزارش این نشریه، یک مقام ناشناس اسرائیلی گفت ادعا درباره «پاره کردن شکم زن باردار» توسط حماس در هفتم اکتبر که در سطح گسترده‌ای در رسانه‌های غربی انتشار پیدا کرده و بعدا دروغ بودن آن محرز شد، «به اعتبار اسرائیل لطمه وارد کرد.»


در ادامه این گزارش آمده است مقام رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «این زن یک شخص غیرقابل اعتماد است» و اسناد و مدارکی که الکایام لوی در ارتباط با این ادعاها مطرح کرد هیچ ارتباطی به حماس نداشتند.


این وکیل که رئیس اندیشکده صهیونیستی «انستیتوی دبوراه» و مدرس دپارتمان روابط بین‌المللی در دانشگاه عبری اسرائیل است این داستان‌های دروغ را منتشر کرد تا میلیون‌ها دلار پول از این راه به جیب بزند.


یک مقام دیگر رژیم صهیونیستی به یدیعوت آحارونوت فاش کرد الکایام لِوی بعد از ادعاهایی که در پی عملیات هفتم اکتبر طوفان الاقصی به چند رسانه خبری مطرح کرد مورد توجه قرار گرفت و در ادامه از طریق تشکیل یک به اصطلاح «کمیسیون حقیقت‌یاب غیر نظامی» برای انجام تحقیقات در مورد ادعای واهی حملات حماس به زنان و کودکان میلیون‌ها دلار کمک دریافت کرد و این کمیسیون را یک سازمان با پشتیبانی دولتی معرفی کرد.


منبع صهیونیست گفت بعد از درخواست این زن برای دریافت یک بودجه هشت میلیون دلاری برای تحقیقات ادعایی در سال۲۰۲۴ «رام امانوئل، سفیر آمریکا در ژاپن به او کمک کرد و او از جانب افراد زیادی پول جمع‌آوری کرد و حتی شروع به درخواست پول برای کنفرانس‌های خود کرد.»


به نوشته «خبرگزاری آناتولی» الکایام لوی در گزارشی به تاریخ ۲۸ اکتبر در حالی ادعای ارتکاب «خشونت جنسی نظام‌مند» از سوی حماس را مطرح کرد که بعدا روزنامه نیویورک تایمز ادعای وجود «اجساد دخترانی که به آنها تجاوز شده بود» را به دلیل آشکار شدن دروغ بودن آن پس گرفت و گزارش وکیل اسرائیلی زیر سوال رفت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار