رئیس‌جمهور: سعادت بشر در پرتو عمل به آیات قرآن است-راهبرد معاصر
برنامه هفته آینده مجلس تغییر کرد بهادری جهرمی: رویکرد مدیریت مردمی شهید رئیسی صرفاً معطوف به دولت نبود صدیقی: همگان به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنند وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم  پزشکیان: دستیابی به اهداف با کمک همه اقشار محقق خواهد شد گزارش ظریف از آخرین تحولات در زمینه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم روایتی از ماجرای اعتراض یک نماینده به هیئت‌رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سردار نائینی: باید برد عملیات رسانه‌‎ای سپاه متناسب با اقدامات این نهاد باشد تعطیلی برخی روزها در تهران در هفته آینده به‌دلیل گرمای هوا صحت دارد؟ باقری: توسعه سیاست همسایگی و رفع تحریم‌ها از اولویت های سیاست خارجه است منصوری: به بنیاد مستضعفان بازمی‌گردم اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد وحیدی: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم دستگیری ۲ سرکرده داعش توسط وزارت اطلاعات بازخوانی مطالبات رهبر انقلاب در مراسمات تنفیذ

رئیس‌جمهور: سعادت بشر در پرتو عمل به آیات قرآن است

رئیس جمهور گفت: سعادت بشر در پرتو عمل به آیات قرآن است و معتقدیم که پناه بشر در تمام عالم قرآن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز شنبه در «بیست و نهمین آیین تکریم از خادمان قرآن کریم» با اشاره به تلاش‌ها، ابتکارات و خلاقیت‌هایی که در برگزاری نمایشگاه امسال قرآن کریم در راستای ارائه جلوه‌ای از کارهای نو در ترویج معارف قرآنی به کار گرفته شده، از همه خادمان قرآن کریم که عمر خود را صرف ترویج قرائت، فهم و معارف قرآن کرده‌اند، قدردانی کرد.

رئیس جمهور در ادامه جمهوریت و اسلامیت را دو رکن اساسی جمهوری اسلامی برشمرد و با بیان اینکه مردم به رهبری امام خمینی (ره) به دنبال آن بودند که قرآن در متن زندگی آنها جاری شده و حکومتی بر اساس آموزه‌های قرآن تشکیل دهند، افزود: مردم به دنبال حاکمیت اسلام و آیات حیات بخش قرآن بر زندگی فردی و اجتماعی خود و عمل به این آیات بودند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه ما سعادت بشر را در پرتو توجه و عمل به قرآن می‌دانیم و باور داریم آنچه در عالم پناه بشر بوده و سعادت او را در هر دو جهان تضمین می‌کند، آموزه‌های قرآن کریم است، اظهار داشت: کتاب کامل در کنار انسان کامل مدار هدایت بشر هستند و اساسا وجه اشتراک این دو هدایت بشر است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه شئون زندگی اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، بین‌المللی و شخصی انسان در پرتو قرآن به بهترین شکل قابل اداره است، گفت: قرآن کریم برای همه سوال‌ها و مسائل زندگی انسان معاصر پاسخ مناسب دارد. با حرکت اجتهادی تمدن‌ساز می‌توان به همه مسائل و سوالات پیش‌روی انسان معاصر با ابتنای بر قرآن پاسخ مناسب داد.

وی خاطرنشان کرد: در این عرصه علما و بزرگان ما در عرصه فقه و اصول کارهای بسیار ارزشمندی کرده‌اند، اما کارهای بسیاری نیز باید انجام شود. در پرتو تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای توجه به قرآن، امروز تعداد زیادی قاری، حافظ و افرادی تربیت شده‌اند که ظرف وجود و فهم آنها با آیات قرآن پرورش یافته است.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: امروز ظرفیت‌های زیادی برای فعالیت حوزه و دانشگاه در عرصه مفاهیم و آموزه‌های قرآنی وجود دارد و دولت و همه دستگاه‌ها نیز مسئولیت و وظیفه جدی دارند که زمینه را برای بهره‌مندی جامعه از ظرفیت‌های هدایتی قرآن به خصوص در چنین ایامی که ایام ضیافت‌الله است، فراهم کنند.

منتخبان بیست و نهمین دوره تجلیل از خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران امروز با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی همزمان با یازدهمین روز از برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی (ره) تجلیل می شوند. اسامی این منتخبان به شرح زیر است:

حوزه حافظان، قاریان و مدرسان قرآن

محمدصادق زارعان، حافظ ممتاز و حائز رتبه های ملی و بین المللی در رشته حفظ قران کریم

مائده ادیب زاده، حافظ کل قرآن کریم، داور، مدرس و پیشکسوت قرآنی

وحید مجتهدزاده، قاری ممتاز و دارای رتبه های متعدد ملی و بین المللی قرآن کریم

حسینعلی شریف، استاد پیشکسوت قرآنی و مولف کتب مختلف آموزش قرآن

محمود لطفی نیا، استاد، داور، قاری و مدرس پیشکسوت قرآن کریم

حوزه پژوهشگران قرآنی

مرتضی کریمی نیا، محقق، نسخه شناس و احیاکننده مصاحف کهن قرآنی

حجت الاسلام علیرضا قائمی نیا، پژوهشگر و محقق قرآن کریم و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

حوزه نشر و رسانه

اسحاق ابراهیمی از فعالان برجسته حوزه چاپ و صحافی قرآن کریم

حوزه مدیران قرآنی

جواد صدیق از مدیران پیشکسوت فعالیت های قرآنی مردمی

رحیم قربانی از مدیران و فعالان با سابقه قرآنی

حوزه هنرمندان قرآنی

هادی کوه خضری، طراح و کاشیکار کتیبه های قرآنی مساجد و اعتاب مقدسه

علی اکبر اسماعیلی تبار، خوشنویس و کاتب برجسته قرآن کریم

خسرو روشن، خوشنویس و استاد نقاشیخط در حوزه قرآن و عترت.

داریوش یاری، فیلمنامه نویس و کارگردان سینما با فیلم های کوتاه و داستانی متعدد در حوزه قرآن و اهل بیت

جعفر دهقان، استاد و بازیگر پیشکسوت در نقش های اثرگذار فیلم های متعدد قرآنی و ارزشی.

تاکنون طی ۲۸ دوره ۳۱۲ خادم قرآنی در رشته های خوشنویسی، پژوهش، قرائت، حفظ، آموزش، ترجمه، مدیریت، صحافی، جلدآرایی، نگارگری، هنر هفتم و دیگر رشته های مربوط تجلیل شده اند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده