دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

واشنگتن پست: بایدن مخفیانه به تسلیح اسرائیل ادامه می‌دهد

یک نشریه آمریکایی فاش کرد جو بایدن در روز‌های اخیر به رغم ادعای حمایت مقام‌های دولتش از برقرار شدن آتش‌بس در نوار غزه به شکل محرمانه میلیارد‌ها دلار تسلیحات شامل بمب‌ها و جنگند‌ه‌های جدید به رژیم صهیونیستی صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 30
کد خبر: ۲۳۴۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «واشنگتن پست» گزارش داد دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر و به صورت مخفیانه میلیارد‌ها دلار تسلیحات جدید برای رژیم صهیونیستی شامل هزاران بمب از جمله بمبهای 2000 پوندی MK84 و بمب‌های 500 پوندی MK82 و ده ها جنگنده صادر کرده است؛ اقدامی که با مواضع ادعایی مقام‌های واشنگتن درباره ضرورت برقراری آتش‌بس برای حفاظت از جان غیرنظامیان در غزه مغایر است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جو بایدن جمعه شب در سخنرانی یادبود «ماه میراث اعرب آمریکایی» ادعا کرد دولت او با اندوهی که اعراب آمریکا به دلیل جنگ غزه احساس می‌کند همدرد است.
معترضان آمریکایی به ویژه قشر مسلمانان، اعراب و فعالان ضد جنگ آمریکا در ماه‌های گذشته بارها به شکل‌های مختلف و در موقعیت‌های گوناگون اعتراض و خشم خود را علیه حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی ابراز کرده‌اند.
ساعاتی بعد از سخنرانی بایدن روزنامه واشنگتن پست آمریکا گزارش داد دولت این کشور به شکلی بی‌سروصدا بار دیگر ارسال حجم چشمگیری تسلیحات جدید به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است.
به گزارش این روزنامه این بسته تسلیحاتی جدیدی که آمریکا برای این رژیم ارسال کرده شامل 1800 بمب MK84 و 500 بمب MK82 می‌شوند.
بمب های MK84 که 2 تُن وزن دارند می‌توانند یک شهر را با خاک یکسان کرده و گودال‌هایی به قطر 12 متر روی زمین ایجاد کنند.
رژیم صهیونیستی از این بمب استفاده گسترده‌ای در غزه از جمله برای از بین بردن اردوگاه آوارگان جبالیا در 31 اکتبر 2023 داشته است.
به نوشته رویترز سیاستمداران متعدد دموکرات آمریکا که حامی بایدن هستند خواستار توقف عرضه کمک تسلیحاتی از سوی دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی شده‌اند زیرا این رژیم برای برنامه حمله‌اش به شهر رفح متعهد به جلوگیری از تلفات غیرنظامیان نشده است.
همچنین دولت آمریکا مدعی است که از رژیم صهیونیستی خواسته به شهر رفح قبل از آنکه یک برنامه محکم برای تخلیه غیرنظامیان تهیه کند حمله نکند. شهر رفح هم‌اکنون میزبان حدود 1.4 میلیون آواره فلسطینی است که به دنبال فرار از حملات ارتش صهیونیستی به شهرهای دیگر غزه به آنجا رفته‌اند.
به گزارش واشنگتن پست، وزارت امور خارجه آمریکا ارسال 25 فرونده جنگنده F-35A به ارزش حدود 2.5 میلیارد دلار برای این رژیم را تایید کرده است. این طرح قبلا در سال 2008 در کنگره تصویب شده و وزارت امور خارجه آمریکا ملزم به اطلاعیه فرستادن در ارتباط با این تصمیم برای قانونگذاران آمریکایی نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار