تجارت ۸۱ میلیارد دلاری آمریکا از فروش سلاح در سال ۲۰۲۳-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تجارت ۸۱ میلیارد دلاری آمریکا از فروش سلاح در سال ۲۰۲۳

آمریکا با بهانه‌های مختلف از جمله جنگ در اوکراین، در سال 2023، 81 میلیارد دلار سلاح به متحدان خود فروخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با ادامه جنگ روسیه با اوکراین،آمریکا سال ۲۰۲۳، ۸۱ میلیارد دلار قراردادهای تسلیحاتی جدید امضا کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد که این قراردادها بیش از ۵۰ درصد افزایش فروش سلاح را به نسبت سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد.

 

به باور تحلیلگران، تشدید تنش‌ها در جهان سناریوی آمریکا برای ارسال سلاح و سود حاصل از آن است.

 

معاون وزارت دفاع روسیه اخیرا با اشاره به تقویت نیروهای ناتو در مناطق مختلف جهان گفت، ایجاد ائتلاف‌های نظامی مشابه ناتو در منطقه آسیا و اقیانوسیه به چالش و ناامنی منجر می‌شود.

 

این معاملات شامل 2.8 میلیارد دلار از ایتالیا برای ساخت جنگنده «اف-۳۵» می‌شود. در این میان، لهستان بزرگترین مشتری فروش نظامی خارجی آمریکا در سال ۲۰۲۳ بود که ۱۲ میلیارد دلار برای بالگردهای رزمی «آپاچی» و ۱۰ میلیارد دلار برای سامانه های موشکی «هایمارس» هزینه کرد.

 

وزارت امور خارجه آمریکاعلام کرد: «این بالاترین مجموع فروش و کمک سالانه به متحدان و شرکای ماست.»

 

بر اساس این گزارش، فروش تسلیحات ابزار مهم سیاست خارجی ایالات متحده با پیامدهای بلندمدت بالقوه برای امنیت منطقه‌ای و جهانی است.

 

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده که آمار فروش نظامی کنونی لزوما پیش بینی کننده معاملات آتی نیست که ممکن است به دلیل چندین عامل از جمله نوسان بودجه دفاعی و مسائل امنیتی منطقه‌ای افزایش یا کاهش یابد.

 

روسیه به ویژه در زمینه اوکراین بر این باور است که ائتلاف ناتو با استفاده ابزاری از اوکراین در حال جنگ با این کشوراست.

 

روسیه بارها از کشورهای غربی به دلیل تامین تسلیحات اوکراین انتقاد کرده و هشدار داده که اعضای ناتو عملاً به طرف مستقیم درگیری تبدیل شده‌اند. روسیه آشکارا اعلام کرده که چنین تسلیحاتی به اوکراین توسط کشورهای غربی باعث می‌شود که آن‌ها به عنوان اهداف قانونی در عملیات نظامی روسیه مبدل شوند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار