ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟ این زن ریاضیدان تاریخ را تغییر داد + عکس هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید

ثبت ۵۰۲ میلیون تردد بین استانی از ۲۴ اسفند تا ۱۳ فروردین

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: از اجرای طرح نوروزی در زمان ۲۴ اسفند تا ۱۳ فروردین، مجموع کل حجم تردد در جاده‌های کشور به ۵۰۲ میلیون تردد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: در ورودی مراکز استان‌ها ترافیک‌های سنگین و نیمه سنگین متأثر از بار ترافیکی صبحگاهی شروع شده است که مشخصاً در ورودی به شهر تهران در آزادراه کرج به سمت تهران و جاده شهریار به سمت تهران در مقاطعی سنگینی بار را شاهد هستیم.

 

وی انتظامی افزود: در جاده‌های استان خراسان رضوی در برخی از محورها بارش خفیف باران گزارش شده است و بقیه جاده‌ها وضعیت جوی مناسبی دارند.

 

سرهنگ شیرانی بیان داشت: روز گذشته بار ترافیک سنگین جاده‌ها با مدیریت زمان سفر هموطنان به شهرهای محل سکونت وضعیت مناسبی را در جاده‌ها را رقم زد.

 

این مقام انتظامی گفت: طرح ویژه نوروزی پلیس راهور از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین بود، اما با توجه به اینکه بازگشت هموطنان به محل سکونت شأن همچنان ادامه دارد، پلیس راهور به همراه سایر سازمان‌های خدماتی و امدادی تا پایان هفته در جاده‌ها حضور دارند.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور افزود: به آن دسته از مسافران نوروزی که هنوز به شهرهای خودشان بازنگشتند، توصیه می‌کنیم وقوع حوادث را جدی بگیرند و رانندگان تا زمان رسیدن به مقصد تمام نکات ایمنی را رعایت کنند و با بسته نگه داشتن کمربند ایمنی از تلفات و جراحات در زمان وقوع حادثه پیشگیری کنند.

 

سرهنگ شیرانی گفت: تلفن ۱۲۰ پلیس راهور و تلفن ۱۴۱ سازمان راهداری و سایت اینترنتی راهور ۱۲۰ آخرین وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های جاده را جهت اطلاع رسانی به همه هموطنان در دسترس قرار داده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار