پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اعلام آمادگی کتائب حزب‌الله عراق برای عملیات علیه اهداف صهیونیستی

سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق اعلام کرد که نیرو‌های مقاومت این کشور آمادگی دارند مسیر زمینی ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر. ابوعلی العسکری، سخنگوی کتائب حزب الله عراق پس از حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، در بیانیه‌ای که در کانال تلگرام این جنبش منتشر شد اعلام کرد که این جنبش آمادگی حمله به مسیر زمینی ارسال تجهیزات نظامی برای رژیم صهیونیستی را دارد.

 

براساس گزارش المعلومه، در این بیانیه آمده است: با عرض تسلیت به امت حجت بن الحسن سلام الله علیه، به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام که برای بلند کردن نام الله در زمین هیچگاه از پا ننشست، به حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، علما و تمامی برادرانمان در سپاه پاسداران، شهادت برادر مجاهد محمدرضا زاهدی که در حمله صهیونیستی - آمریکایی به کنسولگری ایران در دمشق را تسلیت می‌گوییم.

 

العسکری در ادامه این بیانیه اعلام کرد: مقاومت اسلامی عراق تجهیزات خود را برای تجهیز برادران مجاهد مقاومت اسلامی در اردن برای تجهیز کردن نیاز ۱۲۰۰۰ رزمنده به سلاح‌های سبک و متوسط، پرتابگر‌های ضد زره و موشک‌های تاکتیکی آماده کرده است تا بتوانیم برای دفاع از برادران فلسطینی‌ و انتقام ناموس مسلمانان که توسط ارتش میمون و خوک مورد تجاوز قرار گرفتند، یک دست شویم.

 

این بیانیه می‌افزاید: ما همچنین آماده تجهیز برادرانمان در جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی هستیم و در وهله اول می‌توانیم مسیر زمینی که تجهیزات نظامی به اسرائیل می‌رساند را قطع کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار