احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

اعلام آمادگی کتائب حزب‌الله عراق برای عملیات علیه اهداف صهیونیستی

سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق اعلام کرد که نیرو‌های مقاومت این کشور آمادگی دارند مسیر زمینی ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر. ابوعلی العسکری، سخنگوی کتائب حزب الله عراق پس از حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، در بیانیه‌ای که در کانال تلگرام این جنبش منتشر شد اعلام کرد که این جنبش آمادگی حمله به مسیر زمینی ارسال تجهیزات نظامی برای رژیم صهیونیستی را دارد.

 

براساس گزارش المعلومه، در این بیانیه آمده است: با عرض تسلیت به امت حجت بن الحسن سلام الله علیه، به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام که برای بلند کردن نام الله در زمین هیچگاه از پا ننشست، به حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، علما و تمامی برادرانمان در سپاه پاسداران، شهادت برادر مجاهد محمدرضا زاهدی که در حمله صهیونیستی - آمریکایی به کنسولگری ایران در دمشق را تسلیت می‌گوییم.

 

العسکری در ادامه این بیانیه اعلام کرد: مقاومت اسلامی عراق تجهیزات خود را برای تجهیز برادران مجاهد مقاومت اسلامی در اردن برای تجهیز کردن نیاز ۱۲۰۰۰ رزمنده به سلاح‌های سبک و متوسط، پرتابگر‌های ضد زره و موشک‌های تاکتیکی آماده کرده است تا بتوانیم برای دفاع از برادران فلسطینی‌ و انتقام ناموس مسلمانان که توسط ارتش میمون و خوک مورد تجاوز قرار گرفتند، یک دست شویم.

 

این بیانیه می‌افزاید: ما همچنین آماده تجهیز برادرانمان در جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی هستیم و در وهله اول می‌توانیم مسیر زمینی که تجهیزات نظامی به اسرائیل می‌رساند را قطع کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر