غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بایدن: اسرائیل برای حفاظت از غیرنظامیان اقدام کافی انجام نداده است

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا که اسرائیل «اقدام کافی برای حفاظت از غیرنظامیان» در غزه انجام نداده و وی از کشته شدن کارکنان یک نهاد بین‌المللی در حمله رژیم صهیونیستی «خشمگین و دلشکسته» شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، بایدن چهارشنبه در بیانیه‌ای با اشاره به کشته شدن هفت تن از کارکنان سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» توسط اسرائیل گفت: آنها در حال تامین غذا برای غیرنظامیان گرسنه در میانه جنگ بودند. آنها افرادی شجاع و از خود گذشته بودند.

 

رئیس جمهوری آمریکا افزود که اسرائیل «وعده داده تحقیقات کاملی انجام بدهد»، اما «این تحقیقات باید سریع باشد و یافته‌های آن عمومی شود.»

 

وی اظهار کرد که «برای حفاظت از غیرنظامیان» و «کارکنان امدادرسانی که تحویل کمک‌های به غیرنظامیان تلاش می‌کنند اقدام کافی انجام نداده است.»

 

سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات اسرائیل در روز دوشنبه برابر با اول آوریل ۲۰۲۴ در غزه باعث کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شده است. در این حادثه راننده فلسطینی آنها نیز جان خود را از دست داده است.

 

این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمک‌های غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند.

 

همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آنها لباس‌هایی با آرم خیریه پوشیده بودند.

 

بر اساس بیانیه این سازمان، کشته‌شدگان استرالیایی، لهستانی، کانادایی-آمریکایی، انگلیسی و فلسطینی بودند./ ایرنا

ارسال نظر