به گزارش راهبرد معاصر؛ زیتون از زوال عقل و پیری مغز جلوگیری میکند. این قابلیت به خاطر وجود چربی غیراشباع موجود در آن است. این چربیها، اکسیژنرسانی به مغز را افزایش میدهند، اما چربیهای اشباع مثل چربی گوشت، لبنیات و سرخکردنیها ارتباط میان سلولها را سخت میکنند در نتیجه فرآیند اکسیژنرسانی کند یا مختل میشود.
زیتون را قبل از خوردن غذا به عنوان اشتهاآور صرف کنید و یا همراه با غذای خود میل بفرمایید. زیتون هم از موادی است که در انواع سالادها و غذاها ترکیب خوبی ایجاد میکند. / عصر ایران