جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

ارتش نیجریه و شکنجه مسلمانان

ارتش نیجریه و شکنجه مسلمانان المنار با باز پخش این فیلم نظامیانی را نشان داد که یک جوان را به دلیل آزادی خواهی، دفاع از حقوق بشر و اعتراض به محاکمه شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی این کشور شکنجه می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تلویزیون المنار لبنان روز شنبه فیلمی را منتشر کرد که از شکنجه وحشیانه شهروندان مسلمان نیجریه توسط نظامیان این کشور حکایت داشت.

 

المنار با باز پخش این فیلم نظامیانی را نشان داد که یک جوان را به دلیل آزادی خواهی، دفاع از حقوق بشر و اعتراض به محاکمه شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی این کشور شکنجه می کنند.

 

در این فیلم فرد مورد نظر به صورت پاندولی آویزان شده و در حالی که وزنه های سنگینی را بر پشت و گردن خود حمل می کند و شعله های آتش را در زیر شکم خود دارد توسط چند نظامی یونیفورم پوش مورد خطاب و عتاب و شکنجه های جسمی و روحی قرار می گیرد.

 

این گزارش و اخبار مشابه آنها از وضعیت شیعیان نیجریه درحالی منتشر می شود که قانون اساسی این کشور صراحتا بر آزادی عقیده همه شهروندان تاکید دارد.

گزارشات بین المللی حاکی است که برخورد خشونت‌بار پلیس نیجریه با اعضای جنبش اسلامی مدتی است گسترش یافته است.

 

پلیس نیجریه مدتی است که به سرکوب جنبش اسلامی این کشور پرداخته و طرفداران شیخ ابراهیم زکزاکی را بازداشت می کند.

 

این در حالی است که وضع جسمانی شیخ زکزاکی نگرانی‌های زیادی در میان مسلمانان و نهادهای حقوق بشری جهان به وجود آورده است.

 

کشور نیجریه با بیش از 170میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب و مرکز آفریقا قرار دارد که بیش از 60 درصد جمعیت آن مسلمان هستند.

 

کشور نیجریه پرجمعیت‌ترین کشور آفریقایی و دهمین کشور پرجمعیت در جهان محسوب می‌شود که در شمال این کشور ، مسلمانان و در جنوب این کشور مسیحیان زندگی می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار