جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اسرائیل سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های خود را از بیم پاسخ ایران تخلیه می‌کند

اسرائیل سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های خود را از بیم پاسخ ایران تخلیه می‌کند یک رسانه اسرائیلی خبر داد تل‌آویو به دنبال هشدار ایران درباره پاسخ به حمله اخیر اسرائیل به دمشق تعدادی از سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های خود را تعطیل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد اسرائیل 7 سفارتخانه و نمایندگی خود را از بیم پاسخ ایران از جمله نمایندگی‌های این رژیم در مصر، بحرین، اردن، مغرب، آنکارا، استانبول و ترکمنستان را تخلیه می‌کند.


شبکه «الجزیره»، بامداد امروز (جمعه) به نقل از این رسانه اسرائیلی نوشت تمامی سفارتخانه‌های اسرائیل در وضعیت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.


براساس این گزارش، این تصمیم بعد از رایزنی با واحد امنیت وزارت خارجه اسرائیل و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) اتخاذ شده است.


کانال 12 تلویزیون رژیم اسرائیل نیز گزارش داد از نمایندگان و دیپلمات‌های اسرائیلی خواسته شده امروز (جمعه) در محل کار خود حضور پیدا نکنند و در خانه‌هایشان بمانند.


شبکه 14 اسرائیل روز گذشته خبر داده بود ارتش این رژیم از بیم پاسخ ایران تمامی مرخصی‌های آخر هفته نظامیان خود را لغو کرده است.


رسانه‌های اسرائیلی پیش از این از آماده‌باش نیروی هوایی این رژیم از بیم پاسخ تلافی‌جویانه ایران به حمله به بخش کنسولی سفارت خود در دمشق خبر داده بودند.


جنگنده‌های اسرائیلی عصر روز سیزدهم فروردین ماه ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران را هدف حمله قرار دادند که به دنبال آن، تعدادی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.


وبگاه اسرائیلی «والانیوز» روز پنجشنبه گزارش داد شهرک‌نشینان بعد از هشدار ایران درباره پاسخ به حمله اسرائیل به فروشگاه‌ها هجوم آورده و در حال ذخیره مواد اساسی مورد نیاز خود هستند.


در این گزارش اشاره شده بود که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ صف‌های طولانی تشکیل شده و قفسه‌ها به سرعت خالی شدند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار