سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم دیدار الجولانی با پادشاه بحرین در منامه

هشدار طالبان درباره فعالیت احزاب در افغانستان

وزارت دادگستری حکومت طالبان با تأکید بر ملغی شدن احزاب سیاسی در افغانستان هشدار داد با فعالیت تحت عنوان احزاب برخورد قانونی و شرعی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت دادگستری حکومت طالبان در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد با حاکمیت امارت اسلامی، فعالیت احزاب سیاسی در افغانستان ممنوع شده و تشکیلات آن نیز از ساختار این وزارتخانه خارج شده است.

 

بیانیه افزود: با این وجود اخیراً برخی مسئولان احزاب سیاسی که در دولت گذشته ثبت وزارت دادگستری بودند، موضع‌گیری‌هایی کرده و حرکاتی را از جایگاه احزاب لغو شده خود انجام داده‌اند. وزارت دادگستری هرگونه فعالیت تحت عنوان حزب را در افغانستان غیرقانونی می‌داند و هشدار می‌دهد در صورت تکرار چنین فعالیت‌ها، با متخلفان برخورد قانونی و شرعی خواهد کرد.

 

در این بیانیه نامی از مسئولان احزاب سیاسی یا اقدامات و موضع‌گیری‌های آنها جزئیاتی ارائه نشده است.

 

پیش از این اما «عبدالحکیم شرعی» وزیر دادگستری حکومت طالبان به گلبدین حکمتیار رئیس «حزب اسلامی» در افغانستان هشدار داده بود احزاب جایگاه قانونی ندارند و کار حزبی نیز جرم محسوب می‌شود.

 

وزارت دادگستری طالبان در ادامه بیانیه همچنین تصریح کرد فعالیت نهادهای اجتماعی را که در حکومت سابق فعال بودند، به حالت تعلیق درآورده است و تنها بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها می‌توانند طبق اصول و با مجوز رسمی از این وزارتخانه فعالیت کنند.

 

این وزارت به بنیادهای خیریه و دیگر نهادهای اجتماعی که بدون مجوز رسمی فعالیت می‌کنند نیز هشدار داده که فعالیت خود را متوقف کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار