کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

جلیلی: اروپایی‌ها می‌خواهند ما را پای برجام موشکی بنشانند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در بیانیه کشورهای اروپایی تأکید شده که ایران باید پای میز مذاکره بر سر فعالیت‌های منطقه‌ای و توانمندی موشکی نیز بنشیند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که عصر امروز در محل این تشکل برگزار شد، طی سخنانی گفت: حتماً همه ما اذعان داریم که امر به معروف و نهی منکر بر یک یا دو مصداق سطحی محدود نمی‌شود. یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر تلاش برای تأثیرگذاری مثبت در روند کشور است.

 

وی افزود: معنی دولت در سایه به‌معنای یک گفتمان و تفکر است که کسی که ادعا و دغدغه دلسوزی برای انقلاب را دارد در رابطه با مسائل کشور بی‌تفاوت نباشد.

 

جلیلی گفت: ممکن است در هر مقطعی بر اساس رأی مردم عده‌ای انتخاب شده و مسئولیتی را به‌عهده بگیرند. سؤال این است که؛ آیا مثلاً اگر ما موفق به حضور در مناصب قدرت نشدیم باید بنشینیم در گوشه‌ای و منتظر دوره بعدی انتخابات شویم؟ در بسیاری از موارد ممکن است فرد منتخب مسیر درستی را برگزیده و بپیماید. در این صورت وظیفه ما این است که این فرد را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهیم تا اقدامات مثبت او متوقف نشود، حتی اگر این فرد رقیب سیاسی ما نیز باشد. متأسفانه یکی از ایرادات ما این است که کارهای خوبی هم که در کشور شروع می‌شود با عدم پشتیبانی و حمایت عقیم می‌ماند.

 

نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی ادامه داد: اگر خدای ناکرده ما ببینیم مسیر اشتباه پیش می‌رود نباید بگوییم که "چه‌بهتر که این مسیر توسط رقیب ما انتخاب شده چراکه روزی سر او به سنگ می‌خورد و اعتبار او در افکار عمومی زیر سؤال می‌رود."، در حالی که اگر ما ببینیم رقیب ما اقدام نادرست انجام می‌دهد و به او تذکر ندهیم و او را آگاه نکنیم در واقع خیانت کرده‌ایم.

 

وی گفت: حالتی دیگر که وجود دارد این است که ما به کمک افرادی که در قدرت هستند برویم و اقداماتی را که ممکن است به‌شکل ناقص از سوی این افراد انجام شده تکمیل کنیم، بنابراین با لحاظ این شروط بیان شده است که دیگر کار سیاسی به فعالیت‌های شب انتخاباتی محدود و خلاصه نمی‌شود. به این اقدام، فعالیت گفتمانی چارچوب‌دار و مثمر ثمر می‌گویند‌.

جلیلی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در کشور وجود دارد این است که به‌محض اینکه یک فرد از مسئولیتی فارغ می‌شود، دیگر هیچ احساس مسئولیتی نسبت به سمت سابق خود ندارد، در حالی که وظیفه مسئولانی که روزی در قدرت بوده‌اند این است که نسبت به مسئولیت سابق خود حساسیت داشته باشند. این‌که رهبر انقلاب فرمودند "آتش به‌اختیار عمل کنید و منتظر دستگاه‌هایی که دچار اختلال شده‌اند نمانید" یکی از مصادیق آن دولت در سایه و نقش‌آفرینی آن در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است. این مسئله تکلیف هر فعال سیاسی در کشور است.

 

وی افزود: اگر قصد ما واقعاً پیشرفت کشور و رفع نواقص موجود است باید سازوکار عملیاتی برای این مهم را نیز داشته باشیم، در چنین شرایطی است که ما می‌توانیم صداقت خود را به مردم نشان دهیم.

 

جلیلی یادآور شد: در همین قضیه برجام وقتی موضوع توافق هسته‌ای میان ایران و کشورهای 1+5 مطرح بود ما با مطالعه توافقات صورت‌گرفته متوجه ایراداتی شدیم. ما همان زمان نامه‌ای برای آقای روحانی فرستادیم که رسانه‌ای نیز نشد و در آن نامه به ایراداتی که در این توافق‌نامه وجود داشت اشاره کردیم، خب، ما وظیفه داشتیم که توصیه‌های خیرخواهانه خود را تقدیم دوستان دولت کنیم، منتها همان زمان برخی دوستان به این مسئله تأکید می‌کردند که به‌دلیل اقبال عمومی برای شکل‌گیری توافقی میان ایران و طرف‌های مقابل ما هیچ موضعی در رابطه با ایراداتی که این توافق‌نامه دارد نگیریم تا مورد نکوهش افکار عمومی قرار نگیریم.

 

نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی ادامه داد: مثلاً نگوییم که بر اساس آنچه در این توافق‌نامه آمده تحریم‌ها برداشته نخواهد شد. ولی پاسخ بنده به این اظهار نظرات این بود که بالاخره این روند طی خواهد شد و مردم متوجه ایرادات این توافقنامه می‌شوند و آن زمان به ما می‌گویند که "شما که از ایرادات و نواقص موجود در این توافق‌نامه مطلع بودید چرا همان موقع اظهار نظر نکردید و دولت را از این نواقص مطلع نکردید؟".

 

جلیلی گفت: از اردیبهشت 97 که رژیم آمریکا از برجام خارج شد طرف‌های غربی حاضر نشدند حتی یک‌بار بگویند که رفتار آمریکا را محکوم می‌کنند و تا همین امروز سنگین‌ترین واکنش که نسبت به خروج آمریکا از برجام داشتند این بود که اظهار تأسف عمیق می‌کردند.

 

وی تصریح کرد: از سوی دیگر غربی‌ها بلافاصله پس از خروج آمریکا از برجام در بیانیه‌ای ضمن ابراز تأسف از این اقدام آمریکا تأکید کردند که ایران باید به تمامی تعهدات خود ذیل برجام پایبند باشد! کارشکنی غربی‌ها به همین جا ختم نمی‌شود، همین کشورهای اروپایی نیز در عمل به هیچ یک از تعهدات برجامی خود به‌بهانه فشارها و تحریم‌های این کشور علیه آنها عمل نکردند.

 

نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی در ادامه گفت: در روزهای اخیر نیز شاهد بودیم که سه کشور اروپایی بیانیه‌ای مشترک منتشر کردند که بر اساس آن ایران را ملزم کرده‌اند که علاوه بر پایبندی کامل به برجام، تعهدات خود در این توافق‌نامه را نیز بدون محدودیت زمانی انجام دهد، علاوه بر این در این بیانیه تأکید شده که ایران باید پای میز مذاکره بر سر فعالیت‌های منطقه‌ای و توانمندی موشکی نیز بنشیند.

 

جلیلی عنوان کرد: این مسیری است که از سوی اروپایی‌ها در قبال کشورمان دنبال می‌شود، خب، در این شرایط وقتی شما می‌بینید که غربی‌ها مدام در حال تحمیل خواسته‌های نابجای خود هستند تکلیف ماست که از هر راهی که می‌توانیم به دولت کمک کنیم تا با اتخاذ راهبرد مناسب از منافع ملی در برابر زیاده‌خواهی غربی‌ها حراست کنیم.

 

وی گفت: امروز می‌توان با ایجاد یک کار ویژه مشترک بین مردم و دولت بر اساس منویات مقام معظم رهبری در جنگ اقتصادی ایستادگی کرد.

 

جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: در عرصه داخلی نیز باید تلاش کنیم تا اتفاقاتی رخ ندهد که کشور در جنگ اقتصادی موجود متضرر شود، برای مثال 18 میلیارد دلار ارز 4200تومانی به‌گونه‌ای توزیع شده که زمینه فساد را ایجاد کرده است.

 

گفتنی است در پایان این جلسه جلیلی به پرسش‌های برخی از اعضای جامعه اسلامی مهندسین پاسخ داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار