اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

روز ۱۸۴ طوفان الاقصی/ گلوله باران خانه‌های ساکنان نوار غزه

روز ۱۸۴ طوفان الاقصی/ گلوله باران خانه‌های ساکنان نوار غزه تشدید حمله‌های هوایی و زمینی علیه نوار غزه و افزایش انتقادات از طولانی شدن تجاوز تل آویو علیه این باریکه در رسانه‌های عبری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمله‌های وحشیانه جنگنده‌ها و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مسکونی نوار غزه طی بامداد امروز شدت گرفته است.

 

حمله‌های جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مسکونی نوار غزه همچنان طی ساعت‌های گذشته ادامه داشته است. خبرنگار شبکه المیادین تاکید کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی محله الجنینه واقع در شرق شهر رفح را بمباران کردند.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را زیر آتش حمله‌های وحشیانه خود گرفتند.

 

گزارش‌های رسانه‌ای از گلوله باران منطقه‌های الزنه و بنی سهیلا در شرق خان یونس توسط رژیم صهیونیستی حکایت دارد. حمله‌های توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مسکونی نوار غزه به ویژه جنوب غرب شهر غزه همچنان ادامه دارد.

 

این حمله‌ها منطقه المغراقه واقع در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را نیز دربرگرفته است.

 

هشدار فائو نسبت به گسترش قحطی در غزه

از سوی دیگر سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام کرد که روند وخامت اوضاع مربوط به امنیت غذایی در نوار غزه بسیار سریع است.

 

گلوله باران خانه‌های ساکنان نوار غزه

این سازمان اضافه کرد: نبود امنیت غذایی در نوار غزه به مرحله وخیمی رسیده است. ما شاهد نشانه‌هایی مبنی بر وجود قحطی در شمال نوار غزه هستیم.

 

«جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز گذشته از ترس و گرسنگی ۶۰۰ هزار کودک فلسطینی در رفح واقع در جنوب نوار غزه سخن گفت.

 

الدر تاکید کرد که علاوه بر این، خطر حمله رژیم صهیونیستی این کودکان فلسطینی را تهدید می‌کند و آن‌ها در تلاش هستند تا زیر آتش رژیم صهیونیستی زنده بمانند.

 

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد یونیسف تصریح کرد: به کودکان و خانواده‌های آواره از حمله‌های اسرائیل گفته شد که به سوی رفح بروند تا در امان باشند، اما با این وجود حمله‌های وحشیانه علیه آنان انجام شد.

 

سیاست رژیم صهیونیستی در گسترش ترس و وحشت در کرانه باختری

این در حالی است که نظامیان صهیونیست بامداد امروز به بخش‌های مختلف کرانه باختری یورش برده تا شعله هرگونه مقاومتی را در این منطقه خاموش کرده و ترس و وحشت را در میان ساکنان آن گسترش دهند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که عناصر صهیونیست به منطقه بیت امر واقع در الخلیل حمله کردند.

 

منطقه اذنا واقع در غرب الخلیل نیز یکی دیگر از منطقه‌هایی به شمار می‌رود که بامداد امروز شاهد یورش نظامیان صهیونیست بود.

 

عناصر متجاوز در این حمله‌های خود تعدادی از جوانان فلسطینی را بدون دلیل موجه و قانونی بازداشت کردند.

 

عناصر صهیونیست به محله الارسال واقع در شهر رام الله نیز یورش بردند به طوری که در جریان این حمله یک جوان فلسطینی از ناحیه سر مورد اصابت گلوله نظامیان صهیونیست قرار گرفت.

 

در همین راستا خبرنگار شبکه الجزیره گزارش داد که اشغالگران صهیونیست به سمت یک خودروی فلسطینی در نزدیکی ورودی بیت عینون در شمال الخلیل تیراندازی کردند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار