بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

برنامه آموزش‌وپرورش برای حفظ قرآن در مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از اجرای برنامه مستورا در مدارس غیردولتی و حفظ ۱۵۰ آیه قرآن توسط دانش‌آموزان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای برنامه مستورا در مدارس غیردولتی اظهار کرد: با توجه به حساسیت‌هایی که در حوزه مسائل پرورشی و تربیتی وجود دارد، رویکردهایی را پیگیری می‌کنیم. نخست، برنامه‌های تمهیدی که حتماً مربی پرورشی و نمازخانه در مدرسه وجود داشته باشد.

 

وی افزود: دوم، برنامه‌های تبلیغی و ترویجی که براساس آن در طول سال تحصیلی رویدادهایی را برای دانش‌آموزان اجرا می‌کنیم همانند آوای آسمانی یا برنامه موعود که اسفند ماه اجرا شد.

 

محمودزاده گفت: برنامه «مستورا» به صورت همزمان در کشور برای بخشی از دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی اجرا خواهد شد و تلاش می‌شود که مباحث آن در ذهن دانش‌آموزان ماندگار شود.

 

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: سند تحول بنیادین در کنار جنبه‌های آموزشی بر مباحث تربیتی و پرورشی در مدارس تأکید دارد و برنامه «مستورا» که در ماه رمضان اجرا شد در همین قالب است و حدود 70 هزار نفر از دانش‌آموزان در این برنامه ثبت‌نام کردند و براساس آن از هر جزو قرآن یک آیه را که متناسب با مباحث زندگی است، حفظ کنند، مفاهیم کلیدی آن را بیاموزند و در زندگی استفاده کنند.

 

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: در قالب برنامه «مستورا» در مسیر سه ساله تلاش می‌شود، دانش‌آموزان حدود 150 آیه قرآن را حفظ کرده و در زندگی روزمره استفاده کنند. این برنامه تمام دانش‌آموزان دوره‌های تحصیلی را شامل می‌شود.

 

وی گفت: برنامه مستورا، معلمان مدارس غیردولتی را هم شامل می‌شود تا آیات قرآن را حفظ کنند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار