توضیحات آموزش‌وپرورش درباره واژگونی مدرسه کانکسی یک روستا-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

توضیحات آموزش‌وپرورش درباره واژگونی مدرسه کانکسی یک روستا

آموزش‌و‌پرورش درباره حادثه واژگونی مدرسه کانکسی روستای باغ یئری مراغه و ساخت مدرسه در این روستا توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته خبر واژگونی مدرسه کانکسی روستای باغ‌یئری مراغه در فضای مجازی منتشر شد. بر اثر این حادثه تعدادی از دانش‌آموزان دچار آسیب و در بیمارستان بستری شدند.

 

به گفته اکبریان؛ مدیر آموزش و پرورش مراغه «در این اتفاق 5 دانش‌آموز روستا به همراه معلم دچار آسیب و به بیمارستان اعزام شدند، دو دانش‌آموز و معلم مدرسه ترخیص شدند و سه نفر از دانش‌آموزان برای تکمیل درمان در بیمارستان بستری هستند و به زودی ترخیص خواهند شد.»

 

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره دلایل این موضوع به تسنیم اعلام کرد: براثر گردبادی شدید، ساعت 12.40 روز یکشنبه 19 فروردین 1403، مدرسه کانکسی روستای باغ‌یئری مراغه واژگون شد و تعدادی از دانش‌آموزان آسیب دیدند.

 

این مدرسه کانکسی، 9 سال قبل در زمان افتتاح مدرسه‌ای در روستای مجاور به درخواست اهالی روستای باغ یئری به این روستا منتقل شد و در زمینی به مالکیت یک خانم به شکل امانت مستقر بود تا با مساعدت اهالی روستا و اختصاص یک قطعه زمین برای احداث مدرسه اقدام شود که متاسفانه تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

 

این در حالی است که حتی فردی خیر، قصد ساخت مدرسه در روستا داشت اما به دلیل عدم همکاری اهالی روستا در اختصاص زمین برای مدرسه این امر محقق نشد، امیدواریم در سریع‌ترین زمان ممکن مدرسه کانکسی این روستا برچیده شود.

 

به گفته مسئولان آموزش و پرورش مراغه، حدود چندماه قبل این کانکس توسط جرثقیل یکی از ادارات منطقه، بدون اطلاع‌رسانی به آموزش وپرورش چند متر جابه‌جا شد و عدم رعایت اصول فنی در نصب و استقرار مجدد کانکس می‌تواند دلیل واژگونی باشد.

 

حمیدرضا خان‌محمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پیش از این گفته بود: تعداد کل کانکس‌های درس در کشور یک هزار و 73 مورد بود که از این تعداد 363 کانکس جمع شد و 710 کانکس درس باقی مانده است.

 

وی ابزار امیدواری کرد که تا مهر 1403، مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز حذف شوند.

 

به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، در طول دولت سیزدهم تاکنون حدود 54 درصد از مدارس کانکسی جمع‌آوری شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار