جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

سخنگوی دولت نجات ملی: یمن به هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی ادامه می‌دهد

سخنگوی دولت نجات ملی: یمن به هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی ادامه می‌دهد سخنگوی دولت نجات ملی یمن اعلام کرد ارتش یمن به هدف قرار دادن کشتی‌های مرتبط به رژیم صهیونیستی تا زمان توقف حملات علیه غزه ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله و مذاکره‌کننده ارشد دولت نجات ملی یمن روز یکشنبه و پس از دیدار با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی یاران در عمان، بر موضع ثابت صنعاء در حمایت از مردم فلسطین تاکید کرد.

عبدالسلام در جمع خبرنگاران گفت: «موضع یمن در خصوص ملت فلسطین، موضعی برگرفته از اخلاق، اصول و مسائل انسانی است. رهبری یمن و همچنین ملت یمن این موضع قاطعانه را در این جنگ اتخاذ کردند و به هیچ عنوان از این موضوع خود عقب‌نشنینی نخواهند کرد».

او با اشاره به اقدامات آمریکا علیه یمن برای دست‌کشیدن از حمایت از فلسطین، گفت: «آمریکا تلاش کرد که در توافق صلح یمن کارشکنی کند و همچنین تهدید کرد انصارالله را به عنوان گروه تروریستی معرفی کند و یمن و مردم آن را مورد هدف قرار داد تا از مواضع خود در خصوص جنگ غزه عقب‌نشینی کنند، اما یمن ثابت کرد که همچنان بر سر مواضع خود ایستاده و همچنان بر اصول اخلاقی و انسانی خود ادامه می‌دهد».

مقام ارشد یمنی با بیان اینکه «مطمئنا اگر رژیم صهیونیستی در این جنگ پیروز شود، امنیت ملی عربی هم بعد از آن از بین خواهد رفت»، تاکید کرد: «ما به هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی و یا کشتی‌هایی که به سمت اسرائیل حرکت می‌کنند، ادامه می‌دهیم تا وقتی که جنگ و حملات علیه غزه متوقف شود».

عبدالسلام پیش از این و در دیدار امیرعبداللهیان نیز گفت: «ما در تماس‌ها و گفتگو‌های خود با مقامات کشور‌های مختلف جهان اطمینان دادیم که کشتی‌های این کشور‌ها در دریای سرخ از ناحیه یمن در معرض هیچ تهدیدی نیستند و در این زمینه نیز هیچ اشتباهی از جانب ما رخ نداده است و ما در عمل ثابت کردیم که تبلیغات آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها علیه دولت نجات ملی یمن دروغ و بی اساس است».

رئیس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن همچنین تاکید کرد: «هدف آمریکا از حملات علیه یمن، تشدید فشار بر ملت یمن از طریق تشدید مشکلات اقتصادی و درمانی و انسانی بر ملت یمن است و دولت نجات ملی یمن در مقابل این حملات متجاوزانه آن‌ها دست بسته نمانده و هشدار‌های لازم را داده است و ملت یمن از مواضع اصولی خود هرگز کوتاه نخواهد آمد». / همشهری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار