پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف: رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود در نبرد طوفان الأقصی نرسیده است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رمضانی دولت و مجلس گفت: بیش از ۶ ماه از این نبرد نابرابر گذشته و هرگز دشمن به ابتدایی‌ترین خواسته‌های خود چه از بعد نظامی و چه از بعد سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای دست پیدا نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رمضانی دولت و مجلس گفت: بدون شک عملیات طوفان الاقصی نقطه عطفی در جامعه جهانی پایه گذاری شد. یعنی ما باید هر تحلیل هر راهبردی و تکنیک و تاکتیکی را در سطوح مختلف محلی، ملی ، منطقه‌ای و جهانی بخواهیم تحلیل کنیم به قبل و بعد از این عملیات تقسیم کنیم.
وی افزود: همه پارامترها در جامعه جهانی در همه سطوح آن تغییر پیدا کرد. عظمت این عملیات این بود. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این شکست برای دشمن هرگز قابل ترمیم نیست. آمریکا با حمایت و پشتیبانی همه جانبه در همه جنایت‌های رژیم صهیونیستی شریک است. رژیم صهیونیستی با حمله‌هایی که انجام می‌دهد می‌خواهد این شکست را به هر طریقی جبران کند.
قالیباف ادامه داد: شش ماه از نبرد طوفان الأقصی با همۀ جنایت‌های دشمن می‌گذرد، اما رژیم صهیونیستی به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیده است .
قالیباف ادامه داد: این یکی از معجزات الهی است و امروز همه ما مکلف هستیم که مهم ترین هدف خودمان را این قرار بدهیم که دشمن کودک‌کش و جانی با حمایت آمریکا هرگز به خواست اش نرسد. ما برای این هدفمان نیازمند تدبیر، خلاقیت ،زمان شناسی ، استقامت و تداوم مقاومت هستیم.
قالیباف تصریح کرد: فرصت خدمت به‌سرعت از دست مسئولان می‌رود و این ماییم که باید آن را مغتنم بشمریم. نباید مشکلات را به دیگران حواله دهیم. مراقبت کنیم اختلاف سلیقه‌ها ما را از مسیر اصلی مأموریتمان منحرف نکند.
وی ادامه داد: باید برای امیدآفرینی متحد شویم. بی‌شک بار اصلی امیدآفرینی بر دوش دولت است و مجلس با تقنین درست این مسیر را هموار می‌کند. مجلس و دولت باید برنامۀ مشترک امیدآفرینی داشته باشند. بخش بزرگی از این برنامه در حوزۀ قانون‌گذاری آماده شده است.
قالیباف اظهار کرد: مجلس یازدهم چندین و چند قانون راهبردی را در هماهنگی کامل با دولت و ناظر به اجرا به تصویب رساند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده