جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی از آمادگی برای ورود به فاز تهاجمی با حزب الله

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی از آمادگی برای ورود به فاز تهاجمی با حزب الله ارتش رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه مدعی شد که در حال آماده‌سازی برای تغییر فاز دفاعی به تهاجمی در مرز با لبنان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. ارتش رژیم صهیونیستی از آمادگی خود برای انتقال از فاز دفاعی به تهاجمی در رویارویی با حزب الله در مرز لبنان خبر داد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، طی روز‌های گذشته فاز دیگری از آماده سازی فرماندهی شمالی برای جنگ در جبهه شمال تکمیل شده که حول محور ارتقای توانمندی‌های اضطراری عملیاتی برای اهداف گسترده نیرو‌های ارتش و بسیج نیرو‌ها در زمان کوتاه با همه تجهیزات و ملزومات برای نبرد در مواقع لزوم است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه بیانیه خود مدعی شده است که فرماندهان یگان‌های عادی و ذخیره اکنون آماده هستند تا در عرض چند ساعت مستقر شوند.

 

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای تقابل با نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

 

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار