درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آغاز عملیات اربعین ۱۴۰۳/ پیش‌بینی حضور ۵ میلیون زائر ایرانی

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که امسال حدود پنج میلیون زائر ایرانی داشته باشیم و تأکید کردیم تا پارکینگ برای خودروهای شخصی و هم‌چنین وسایل حمل و نقل عمومی فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی رئیس ستاد اربعین حسینی در حاشیه جلسه این ستاد در جمع خبرنگاران بیان کرد: اربعین پیش‌رو با شرایط ویژگی‌های خاصی از نظر منطقه‌ای برگزار خواهد شد؛ امروزه ظلم و جنایت علیه مردم غزه به‌دست رژیم صهیونیستی رقم می‌خورد و اربعین امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته خواهد بود و جهانی است و جهانی‌تر خواهد شد.

 

وی افزود: مقاومت شجاعانه فلسطین و غزه زیر شدیدترین بمباران‌ها و مشکلات مختلفی وجود دارد و به گفته‌ی مسئولان گروه‌های مقاومت، این بر اثر درسی است که از حادثه کربلا و عاشورا گرفته‌اند. ما خودمان را برای اربعین امسال آماده می‌کنیم که اربعین به‌یادماندنی را با همت و مشارکت مردم رقم بزنیم.

 

رئیس ستاد اربعین عنوان کرد: ضمن بررسی آسیب‌های اربعین سال گذشته که البته با رضایت‌مندی خوب زوار همراه بود، خودمان را دچار نقصان و کاستی می‌دانیم و باید بر آن غلبه کنیم. ما عملیات اجرایی اربعین 1403 را آغاز کردیم و برنامه‌هایی که بعد از اربعین گذشته ندارم دیده بودیم، از امروز وارد فاز اجرا خواهد شد.

 

میر احمدی گفت: قرار شد زمان ثبت‌نام از زوار اربعین که سال‌های گذشته از اول ماه محرم آغاز می‌شد، از ماه ذی‌الحجه صورت بگیرد تا زائران زمان بیشتری را برای برنامه‌ریزی داشته باشند و ما هم بهتر بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

 

وی بیان کرد: هم‌چنین اعتبارات ویژه برای تکمیل زیرساخت‌ها و رفع مشکلات جاده‌ها صورت گرفته است. پیش‌بینی می‌کنیم امسال حدود پنج میلیون زائر ایرانی داشته باشیم و تأکید کردیم تا پارکینگ برای خودروهای شخصی و هم‌چنین وسایل حمل و نقل عمومی فراهم شود. البته در زمینه وسائل حمل و نقل عمومی کمبود داریم و با عراق در حال گفت‌وگو هستیم که بیش از 1000 دستگاه اتوبوس عراقی، حمل و نقل زائران را از ایران به داخل عراق را انجام دهند.

 

رئیس ستاد اربعین خاطر نشان کرد: ورود خودروهای شخصی ایرانی به خاک عراق از جمله مسائلی است که مورد گفت‌وگوست که این موضوع را دنبال می‌کنیم و هنوز نهایی نشده است. هم‌چنین در برنامه داریم زائران به وسیله ریل‌باس از پایانه مسافربری مهران به پایانه مرزی منتقل شوند و این مسأله را دنبال می‌کنیم و هنوز نهایی نشده است./ تسنیم

ارسال نظر