مخبر: دستگاه‌ها از اقدامات مردمی در ایام اربعین پشتیبانی کنند-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

مخبر: دستگاه‌ها از اقدامات مردمی در ایام اربعین پشتیبانی کنند

سرپرست ریاست جمهوری با تأکید بر ضرورت اجرای تمامی مصوبات و تصمیمات جلسات ستاد مرکزی اربعین و تعهدات اربعینی تا نیمه محرم، تصریح کرد: دستگاه‌ها از اقدامات مردمی در ایام اربعین پشتیبانی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری در جلسه ستاد مرکزی اربعین که پیش از ظهر امروز شنبه برگزار شد، با اشاره به اینکه مراسم اربعین در طول دهه‌های گذشته همواره توسط مردم برگزار شده است، وظیفه دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی را پشتیبانی لازم با محوریت مردمی بودن این مراسم دانست.
مخبر جابجایی زائران و همچنین راهکارهای مورد نیاز برای مقابله با گرمای هوا را مهمترین محورهای اقدامات ستاد مرکزی اربعین برشمرد و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت را موظف کرد اقدامات ضروری در راستای بهبود حمل و نقل عمومی از جمله تامین اتوبوس و الحاق واگن‌های ریلی برای جابجایی زائران اربعین حسینی را اتخاذ نمایند و همچنین اقدامات لازم برای افزایش ظرفیت تردد خودروهای شخصی و تجهیز پارکینگ‌ها برای تسهیل جابجایی مردم انجام شود.
ضرورت تمهید تامین آب مورد نیاز‌، سایبان، امکانات بهداشتی و درمانی در داخل کشور و همچنین در عراق،‌ تامین امکانات سرمایشی به‌ویژه تونل سرد،‌ تسهیل تردد زائران خارجی، ارزاق و غذای مورد نیاز زائران و مواکب و تامین سوخت از دیگر تاکیدات سرپرست ریاست جمهوری در این جلسه بود.
در این جلسه که وزرای کشور، ‌بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهادکشاورزی، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت، روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و همچنین مسئولان دستگاه‌های مربوطه حضور داشتند، مسئول ستاد مرکزی اربعین، گزارشی از چگونگی اجرای مصوبات این ستاد ارائه کرد.
طبق این گزارش و دستور سرپرست ریاست جمهوری در خصوص تعهدات اربعینی وزارتخانه‌ها،‌ نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی و ملی، مقرر شد ستاد مرکزی اربعین نسبت به تجمیع گزارش‌های چگونگی برگزاری اربعین سال گذشته اقدام و ضمن شناسایی موفقیت‌ها و کاستی‌ها، برنامه ضربتی و کوتاه مدت برای رفع کاستی‌ها و تقویت نقاط قوت را در اربعین سال جاری تهیه و اجرایی نماید.
در ادامه این جلسه گزارشی از جمع‌بندی تعهدات دستگاه‌ها و سازمان‌ها در مراسم اربعین حسینی 1403 و برگزاری جلسات منظم با نمایندگان معرفی شده از سوی 18 دستگاه ارائه شد.
همچنین کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین با اشاره به برآورد افزایش 15 درصدی تعداد زائرین اربعین در سال جاری نسبت به سال گذشته، گزارشی از برآورد تقاضای سفر زائران اربعین حسینی در سال 1403 و تفکیک بر حسب شیوه حمل و نقل، پیش‌بینی تعداد کل ناوگان مورد نیاز، تعداد ناوگان برای جابجایی زائران از سوی ارگان‌ها، اقدامات به عمل آمده جهت واردات اتوبوس برون شهری، پروژه‌های مربوط به پایانه‌های مرزی اربعین حسینی و زیرساخت‌های پارکینگ برای خودروهای شخصی ارائه کرد.
وزارت راه و شهرسازی نیز از اقدامات در خصوص وضعیت طرح‌های زیرساختی و طرح توسعه و بهسازی محورهای اربعین به ویژه در بخش‌های ترمیم، تعریض، ‌بهسازی و احداث اتوبان‌ها و مسیرهای مواصلاتی و راه‌های اصلی گزارشی ارائه کرد.
 
در پایان این جلسه نیز استانداران ایلام و کرمانشاه گزارشی از نیازمندی‌ها، پیگیری تعهدات، کمبودها و اقدامات انجام شده در مرزها برای جابجایی زائران ارائه کردند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده