نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

روز ۱۸۶ طوفان الاقصی/ استقبال از عید فطر با موشک و خون در غزه

روز ۱۸۶ طوفان الاقصی/ استقبال از عید فطر با موشک و خون در غزه شهادت و زخمی شدن جمعی از فلسطینی‌ها در بمباران نوار غزه و گرفتار شدن نظامیان صهیونیست در کمین نیروهای فلسطینی در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی کشورهای اسلامی و عربی بعد از یک ماه عبادت با برگزاری جشن به استقبال عید فطر می‌روند که ساکنان نوار غزه زیر آتش و آوار با خون و موشک از این عید بزرگ مسلمانان استقبال می‌کنند.

 

غزه با خون و بمباران به استقبال عید فطر می‌رود

خبرنگار شبکه المیادین از تداوم حمله‌های هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف نوار غزه طی بامداد امروز خبر داد.

 

گزارش‌های رسانه‌ای همچنین بیانگر شهادت یک پزشک فلسطینی در جریان حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه تقاطع السرایا در مرکز شهر غزه است.

 

علم الدین صباح خبرنگار عرب زبان مستقر در نوار غزه تاکید کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی ساعت‌های بامداد امروز خانه‌های مسکونی را در منطقه البلد واقع در دیرالبلح بمباران کردند.

 

وی اضافه کرد: توپخانه این رژیم نیز بامداد امروز محله التفاح واقع در منطقه جنوبی شهر غزه را هدف قرار داد. این در حالی است که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

صباح تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تعداد شهدای فلسطینی برجای مانده در خان یونس بعد از عقب نشینی رژیم صهیونیستی از این منطقه افزایش یابد. تاکنون پیکرهای ۸۴ شهید از زیر آوار بیرون کشیده شده است. برخی از این پیکرها پوسیده اند.

 

استقبال از عید فطر با خون و موشک در غزه

وی بیان کرد: در حالی در کشورهای اسلامی و عربی به استقبال عید فطر می‌رود که این عید در سایه حمله‌های رژیم صهیونیستی و افزایش تعداد شهدای فلسطینی در نوار غزه احساس نمی‌شود.

 

از سوی دیگر خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی کمیته‌های مردمی را در نوار غزه که مسئول توزیع کمک‌های بشردوستانه در جنوب شرق شهر غزه هستند هدف قرار دادند.

 

در این حمله وحشیانه عناصر صهیونیست دست کم یکی از اعضای این کمیته‌ها به شهادت رسیده و چند تن دیگر زخمی شدند.

 

کشتار عمدی نیروهای درمانی و بیماران در غزه

از سوی دیگر یکی از مسئولان وزارت بهداشت نوار غزه به سیاست رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نیروهای درمانی و نابودی سیستم پزشکی این باریکه اشاره کرد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه در گفت و گو با شبکه الجزیره تاکید کرد: اشغالگران صهیونیست به صورت برنامه ریزی شده و هدفمند سیستم بهداشتی و درمانی نوار غزه را نابود کردند.

 

وی در ادامه افزود: عناصر صهیونیست به صورت عمدی نیروهای درمانی و پزشکی را به همراه بیماران هدف قرار داده و به شهادت رساندند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار