ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تقدیر حماس از شکایت نیکاراگوئه از آلمان در دادگاه لاهه

تقدیر حماس از شکایت نیکاراگوئه از آلمان در دادگاه لاهه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از شکایت نیکاراگوئه از آلمان در دادگاه لاهه تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیکاراگوئه علیه آلمان در دیوان دادگستری بین‌المللی به اتهام مشارکت در نسل‌کشی در غزه شکایت کرده و خواستار توقف حمایت‌های نظامی این کشور از رژیم اشغالگر صهیونیستی شده است.

 

نیکاراگوئه در شکایت علیه آلمان همچنین خواستار اتخاذ تدابیری برای ممنوعیت صادرات اسلحه به این رژیم شده بود. حماس افزود: ما از کشور‌های آزاد جهان می‌خواهیم که در مسیر نیکاراگوئه و آفریقای جنوبی و دیگر کشور‌هایی که حاضر نشدند چشمان خود را بر جنایات دشمن صهیونیستی تحت حمایت کشور‌های غربی در غزه ببندند، حرکت کنند.

 

در این بیانیه آمده است: ما از دیوان دادگستری بین‌المللی می‌خواهیم که در مقابله با دشمن صهیونیستی که قطعنامه‌ها و قوانین بین‌المللی را نادیده گرفته، برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه قاطعانه تصمیم بگیرد.

 

دولت نیکاراگوئه امروز (دوشنبه) با تسلیم دادخواستی به «دیوان بین‌المللی دادگستری» در هلند، خواستار توقف ارسال سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی شد، نیکاراگوئه امرروز از دیوان بین‌المللی دادگستری خواست تا از ارائه کمک نظامی آلمان به اسرائیل جلوگیری کند.

 

این کشور برلین را متهم کرد که از اقدامات نسل‌کشی و نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه در غزه حمایت می‌کند. «کارلوس خوزه آرگوئلو گومز» سفیر نیکاراگوئه در هلند طی سخنانی خطاب به دادگاه لاهه، گفت که برلین با ادامه کمک نظامی به اسرائیل، تعهدات خود به قوانین بین‌المللی را نادیده می‌گیرد.

 

وی تاکید کرد: شکی وجود ندارد که آلمان به خوبی از نسل کشی آگاه بوده است ولی همچنان به حمایت خود از اسرائیل ادامه می‌دهد.

 

پرونده مطرح شده توسط نیکاراگوئه زمانی مطرح می‌شود که بسیاری از نهاد‌های حقوق بشر در سراسر جهان برای توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی به این دادگاه هلندی درخواست داده‌اند. آلمان پس از آمریکا دومین صادرکننده سلاح به سرزمین‌های اشغالی است و این سیل تسلیحات باعث تشدید و تداوم نسل‌کشی در غزه شده‌است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار