آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ

طرح مجلس برای مدیریت بازار ارز

طرح مجلس برای مدیریت بازار ارز نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: لازم است طرحی که به همراه جمعی از نمایندگان در ارتباط با مدیریت بازار ارز ارائه شده زودتر اعلام وصول و مورد رسیدگی قرار گیرد تا این موضوع مهم ساماندهی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی عسگری نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش اخیر قیمت دلار و طلا ، اظهار کرد: باتوجه به نوسانات شدید در بازار ارز و سکه، باید موضوعات اقتصادی در اولویت رسیدگی مجلس قرار گیرد تا با کاهش وابستگی به دلار، بند ناف اقتصاد از اتصال به ارز که به یک سلاح و مهمات در جنگ اقتصادی تبدیل شده، قطع شود.

 

وی با اشاره به برخی از دستورکارهای غیر ضروری مجلس در شرایط فعلی، افزود: درخواست ما از هیأت رئیسه مجلس این است که باتوجه به التهاب نگران‌کننده قیمتها در ابتدای سال، موضوعات اقتصادی باید در اولویت رسیدگی قرار گیرد و از همین ابتدای سال با ریل‌گذاری مناسب، از نوساناتی که می‌تواند زندگی و معیشت مردم را تحت الشعاع قرار دهد، جلوگیری کنیم تا این تلاطم‌ها و التهابات پیاپی، زندگی عموم مردم را مورد هجمه و سختی بیش از این قرار ندهد.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در همین راستا ادامه داد: موضوعات بسیار مهمی در نوبت رسیدگی قرار دارد مانند قانون مالیات بر عایدی سرمایه که باید با رفع ایرادات شورای نگهبان، زودتر نهایی شود تا بتوان از دلالی و سوداگری که با ایجاد تقاضای کاذب، باعث می‌گردد بازار ارز و سکه و نیز بازار خودرو و زمین به‌ هم بریزد، به صورت ریشه‌ای جلوگیری شود.

 

عسگری تاکید کرد: لازم است طرحی که به همراه جمعی از نمایندگان در ارتباط با مدیریت بازار ارز ارائه شده زودتر اعلام وصول و مورد رسیدگی قرار گیرد تا این موضوع مهم ساماندهی شود. امیدوارم این موارد مورد توجه جدی هیئت رئیسه قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار