پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

امیر پوردستان: شهید صیاد شیرازی با ایجاد قرارگاه مشترک ارتش و سپاه را متحد کرد

رییس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش گفت: برجسته‌ترین کاری که شهید سپهبد صیاد شیرازی در مدت فرماندهی در ارتش انجام داد با ایجاد قرارگاه مشترک رزمندگان در ارتش و سپاه را متحد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر. امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش شامگاه روز گذشته (سه‌شنبه) در حاشیه بیست و پنجمین سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی که در امامزاده ابوالحسن (ع) شهرری برگزار شد، گفت: امروز در بیست و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی هستیم یکی از افسران مخلص، ولایتمدار و منضبط ارتش جمهوری اسلام ایران که حقیقتاً بازویی توانا برای ولایت بود.

 

وی افزود: ویژگی‌های زیاد و منحصر به فردی می‌توان از شهید صیاد شیرازی نام برد، با فرماندهی و تدابیری که شهید صیاد شیرازی داشتند ما شاهد موفقیت در عملیات‌های طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس بودیم.

 

امیرسرتیپ پوردستان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از کارهایی که شهید صیاد انجام داد و سبب شد که امروز مقام معظم رهبری بفرمایند که ارتش ما امروز یک ارتش متدین و مکتبی است نهال تدینی است که شهید صیاد شیرازی در ارتش کاشتند و امروز این نهال به درخت تنومندی تبدیل شده که ملت عزیز ما از طراوت، سرسبزی و شادابی آنکه یکی از میوه‌هایش امنیتی است که در کشور داریم استفاده می‌کنند.

 

وی گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سایه رشادت‌ها فداکاری‌ها و به برکت دعای شهیدان از قوت قدرت و استحکام بسیار بالایی برخوردار است و همین فرهنگ نیروهای مسلح امروز در محور مقاومت شاهد هستیم و می‌بینیم چه ضربات جبران ناپذیری به رژیم صهیونیستی و اجانب وارد می‌کنند.


رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش اظهار داشت: امیدواریم با همین وحدت و همدلی که در ملت‌های مسلمان و به ویژه در محور مقاومت به‌وجود آمده، شاهد باشیم که به همین زودی طومار رژیم صهیونیستی درهم پیچیده شود و موفقیت‌های گسترده محور مقاومت و سرنگونی رژیم صهیونیستی را دنیا مشاهده کند؛ همان چیزی که به نظرم تمامی آزادگان دنیا دنبال آن هستند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار