دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۲ نقطه در اطراف اهواز گزارش‌های اولیه از شنیده‌شدن صدا‌های انفجار در برخی نقاط استان بوشهر ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین

امیر پوردستان: شهید صیاد شیرازی با ایجاد قرارگاه مشترک ارتش و سپاه را متحد کرد

امیر پوردستان: شهید صیاد شیرازی با ایجاد قرارگاه مشترک ارتش و سپاه را متحد کرد رییس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش گفت: برجسته‌ترین کاری که شهید سپهبد صیاد شیرازی در مدت فرماندهی در ارتش انجام داد با ایجاد قرارگاه مشترک رزمندگان در ارتش و سپاه را متحد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر. امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش شامگاه روز گذشته (سه‌شنبه) در حاشیه بیست و پنجمین سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی که در امامزاده ابوالحسن (ع) شهرری برگزار شد، گفت: امروز در بیست و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی هستیم یکی از افسران مخلص، ولایتمدار و منضبط ارتش جمهوری اسلام ایران که حقیقتاً بازویی توانا برای ولایت بود.

 

وی افزود: ویژگی‌های زیاد و منحصر به فردی می‌توان از شهید صیاد شیرازی نام برد، با فرماندهی و تدابیری که شهید صیاد شیرازی داشتند ما شاهد موفقیت در عملیات‌های طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس بودیم.

 

امیرسرتیپ پوردستان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از کارهایی که شهید صیاد انجام داد و سبب شد که امروز مقام معظم رهبری بفرمایند که ارتش ما امروز یک ارتش متدین و مکتبی است نهال تدینی است که شهید صیاد شیرازی در ارتش کاشتند و امروز این نهال به درخت تنومندی تبدیل شده که ملت عزیز ما از طراوت، سرسبزی و شادابی آنکه یکی از میوه‌هایش امنیتی است که در کشور داریم استفاده می‌کنند.

 

وی گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سایه رشادت‌ها فداکاری‌ها و به برکت دعای شهیدان از قوت قدرت و استحکام بسیار بالایی برخوردار است و همین فرهنگ نیروهای مسلح امروز در محور مقاومت شاهد هستیم و می‌بینیم چه ضربات جبران ناپذیری به رژیم صهیونیستی و اجانب وارد می‌کنند.


رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش اظهار داشت: امیدواریم با همین وحدت و همدلی که در ملت‌های مسلمان و به ویژه در محور مقاومت به‌وجود آمده، شاهد باشیم که به همین زودی طومار رژیم صهیونیستی درهم پیچیده شود و موفقیت‌های گسترده محور مقاومت و سرنگونی رژیم صهیونیستی را دنیا مشاهده کند؛ همان چیزی که به نظرم تمامی آزادگان دنیا دنبال آن هستند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار