پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست

توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست رئیس جمهور در مکالمه تلفنی با رئیس جمهور پاکستان، گفت: توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی و «آصف علی زرداری» روسای جمهور ایران و پاکستان، شامگاه پنج‌شنبه با یکدیگر گفتگوی تلفنی داشتند.

 

رئیسی با تبریک عید سعید فطر به دولت و ملت پاکستان و نیز انتخاب مجدد آقای زرداری به ریاست جمهوری پاکستان، روابط فیمابین را عمیق، تاریخی و متکی بر اشتراکات ناگسستنی فراوان در حوزه‌های دینی، اعتقادی، فرهنگی و همسایگی دانست و اظهار امیدواری کرد در دوره جدید روابط دوجانبه در راستای تامین منافع دو ملت بیش از پیش گسترش یابد.

 

رئیس جمهور ظرفیت‌های متقابل در دو کشور برای گسترش تعاملات را متنوع و فراوان توصیف و تصریح کرد: ایران و پاکستان زمینه‌های بسیار خوبی برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های فرهنگی، تجاری و انرژی دارند و جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که در مسیر بالفعل کردن این ظرفیت‌ها، گام‌های عملی برداشته شود.

 

رئیسی ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌های مختلف از جمله فتنه داعش، تاکید کرد: توسعه روابط دو کشور خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.

 

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش تداوم جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را غمی سنگین برای کشورهای اسلامی و همه آزادگان جهان دانست و بر ضرورت تلاش مشترک کشورهای آزادی‌خواه و مستقل برای اعمال فشار موثر به منظور توقف جنایات این رژیم کودک‌کش تاکید کرد.

 

«آصف علی زرداری» نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر به دولت و ملت ایران و محکوم کردن حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، از اشتیاق فراوان خود و کشورش برای توسعه روابط با کشورمان گفت و افزود: تشابهات گسترده فرهنگی و تمدنی میان دو کشور زمینه مناسبی برای گسترش روابط فرهنگی، تجاری، اقتصادی و تبادل ظرفیت‌های متنوع و متعدد میان دو طرف است.

 

رئیس جمهور پاکستان همچنین با تایید نظر رئیسی درباره فتنه‌انگیزی دشمنان دو ملت ایران و پاکستان برای تشدید فضای امنیتی منطقه، بر تقویت روابط و همکاری‌های امنیتی برای مبارزه با تروریسم و جلوگیری از آسیب رساندن این مسئله به روابط دوستانه فیمابین تاکید کرد.

 

زرداری بر ضرورت تلاش کشورهای مسلمان و مستقل برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم غزه نیز تاکید کرد.

 

وی با اشاره به دعوت رسمی دولت پاکستان از رئیسی برای سفر به این کشور، از انجام این سفر در روزهای آتی ابراز خرسندی کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha