«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

شورای امنیت: اسرائیل باید موانع ارسال کمک‌ها به غزه را بردارد

شورای امنیت: اسرائیل باید موانع ارسال کمک‌ها به غزه را بردارد شورای امنیت سازمان ملل خواستار رفع فوری تمامی موانعی شد که مانع از ارسال و توزیع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل شامگاه پنجشنبه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید برای ارائه کمک‌های بشردوستانه لازم در پاسخ‌گویی به سطح نیاز‌ها در نوار غزه، اقدامات بیشتری انجام دهد.

 

شورای امنیت در بیانیه‌ای خواستار رفع فوری تمامی موانعی شد که مانع از ارسال و توزیع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌شوند.

 

اعضای شورا بار دیگر نگرانی خود را در مورد وضعیت فاجعه بار انسانی و قحطی قریب الوقوع در غزه ابراز کردند و از «طرفین درگیری» خواستند تا به حمایتی که کارکنان بشردوستانه از آن برخوردار هستند، احترام بگذارند.

 

این بیانیه در سایه اقدام عمدی رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود نیاز‌های پزشکی و اولیه به نوار غزه مطرح می‌شود به طوریکه روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» شهادت‌هایی از گذرگاه زمینی رفح در غزه را منتشر و تایید کرد.

 

این روزنامه به نقل از جیمی مک گلدریک، هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین اشاره کرد که دستگاه‌های اسکن محدود و ساعات کار در مواضع بازرسی مرزی روند ارسال کمک‌ها را کند می‌کند.

 

وی افزود: در صورت رد شدن یک کالا در بازرسی، کل کامیون عودت داده می‌شود.

 

این روزنامه گزارش داد که یک مقام آمریکایی که ماه گذشته از گذرگاه رفح بازدید کرد، گفت که «اسرائیل» با این ادعا که «غذا‌های لوکس برای منطقه جنگی مناسب نیست» از آوردن یک جعبه شکلات کروسان خودداری کرده است.

 

کریس ون هولن، نماینده دموکرات ایالات متحده نیز که ژانویه گذشته از رفح بازدید کرد، تاکید کرد که روند بررسی کالا‌ها برای ورود به نوار غزه «کاملاً سخت‌گیرانه» است.

 

وی با تاکید بر اینکه خودداری از ورود لوازم بارداری و قرص‌های تصفیه آب، اقدامی عمدی برای جلوگیری از ورود کالا‌های مورد نیاز فوری به غزه است، افزود: این امر توجیه منطقی ندارد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار