ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

شمار شهدای غزه به 33 هزار و 634 نفر افزایش یافت

در 189‌مین روز جنگ غزه، وزارت بهداشت فلسطین از شهادت و مجروحیت بیش از 200 فلسطینی دیگر طی 24 ساعت اخیر در نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت اخیر با ارتکاب 8 جنایت جدید موجب شهادت 89 فلسطینی و مجروحیت 120 نفر دیگر شد.

 

بر اساس این بیانیه، شمار شهدای نوار غزه طی 189 روز جنگ به 33 هزار و 634 نفر و شمار مجروحان به 76 هزار و 214 نفر رسید. این در حالی است که هزاران فلسطینی همچنان در زیر آوار هستند و امکان امدادرسانی یا بیرون کشیدن پیکرهای آنها وجود ندارد. «الجزیره» دو روز پیش به نقل از نیروهای دفاع مدنی غزه برآورد کرده بود که حدود 20 هزار فلسطینی زیر آوارها باشند.


ارتش رژیم اسرائیل طی بیش از 6 ماه جنگ کنونی، با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده و مردم غزه همچنان تحت محاصره نیروهای اسرائیلی هستند در حالی که نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.


تنها در جریان یکی از جنایات امروز رژیم صهیونیستی در نوار غزه، یک منزل مسکونی در منطقه‌ السدره واقع در محله الدراج در مرکز شهر غزه هدف بمباران قرار گرفت و طی آن 25 فلسطینی به شهادت رسیدند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار