بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

دومینوی شکست‌های ناشی از درز اطلاعات در گروهک منافقین

دومینوی شکست‌های ناشی از درز اطلاعات در گروهک منافقین گروهک منافقین لندن را به عنوان یکی از پنج مرکز انتقال نفرات خود از آلبانی در نظر گرفته است که این اقدام پارلمان انگلیس، علی رغم برخی ارتباطات منافقین با دولت و پارلمانترهای انگلیس، ترس از وجهه‌المصالحه قرار گرفتن نفرات با جمهوری اسلامی پس از پایان دادگاه رسیدگی به جنایت منافقین را صدچندان کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، گروهک منافقین پس از حمله پلیس آلبانی در خرداد ماه سال گذشته به مقر این گروهک شدیدا تحت فشارهای مختلفی قرار گرفته که به عنوان نمونه می‌توان به فشارهای مرتبط به ممنوع‌ الورودی مریم رجوی به آلبانی، ممنوع‌ الخروجی کادر گروهک از آلبانی و ممنوعیت برگزاری مراسمات در اشرف ۳، شکست‌های متوالی در انتقال نفرات خود از آلبانی، تناقضات و درگیری‌های درونی نفرات و نشت شدید اطلاعات اشاره کرد.


بر همین اساس و با توجه به شرایط مذکور مقامات گروهک برای روحیه دادن به نفرات داخل اشرف ۳ برنامه ریزی سفر محرمانه و غیرقانونی مریم رجوی به آلبانی را تدارک دیده بودند که پس از افشای این سفر و اطلاع پلیس مبارزه با تروریسم کشور البانی و هشدار رسمی به منافقین، سفر رجوی لغو گردید.


این هشدار پلیس آلبانی در حالی بود که طبق برخی اخبار، سرکرده منافقین قصد داشت به بهانه همراهی با مایک پمپئو در برنامه نوروزی مقر اشرف۳ پلیس آلبانی را ناچار از برخورد کند و گام اول برای لغو محدودیت‌ ها را بردارد که بازهم نشت اطلاعات از درون این گروهک تروریستی ( از سمت نفرات ناراضی )، ضربه به برنامه ریزی آن‌ ها زده و اولین شکست بزرگ سال ۱۴۰۳ را رقم می زند.
اما بنا بر اخبار بدست آمده برنامه دوم منافقین دیدار با فلور اندرسون پارلمانتر پارلمان انگلیس در تاریخ 23 فروردین بود.


به همین علت مقامات گروهک به تمام عناصر خود در انگلیس از هواداران تا نفرات شرکت های پوششی و مافیایی فراخوان زده تا در این نشست شرکت کنند.


طبق برنامه ریزی انجام گرفته مقرر شده بود تا در این دیدار دولت نوروزی از اعضای کادر گروهک ( از متهمان دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین ) و چند نفر دیگر سخنرانی داشته باشند، اما اینبار هم نشت اطلاعاتی مانع برگزاری این دیدار می گردد.
بر اساس اطلاعات بدست آمده، نشت اطلاعاتی توسط یکی از اعضای ناراضی گروهک باعث می‌شود تا پارلمان و خبرگزاری های انگلیس از این قرار مطلع شوند و مسئولین پارلمان بلافاصله به خانم اندرسون هشدار می‌دهند که هرگز حق ملاقات با منافقین را ندارد زیرا با اینکه آنان از لیست تروریستی در آورده اند اما دولت انگلیس هنوز با آنها بعنوان گروه تروریستی برخورد میکند و آنان را تروریست می داند و این دیدار به نفع پارلمان انگلیس نبوده و وجهه خوبی برای آنان ندارد و او باید هر چه سریعتر این دیدار را لغو کند.


با توجه به شرایط پیش آمده، منافقین که همچون روال همیشگی، برای راضی کردن فلور اندرسون هم جهت ملاقات با منافقین پول هنگفتی پرداخت کرده بودند، موفق به برگزاری این جلسه نمی‌شوند و این دومین شکست بزرگ این گروهک تروریستی در سال 1402 می باشد.


گروهک منافقین لندن را به عنوان یکی از پنج مرکز انتقال نفرات خود از آلبانی در نظر گرفته است که این اقدام پارلمان انگلیس، علی رغم برخی ارتباطات منافقین با دولت و پارلمانترهای انگلیس، ترس از وجهه‌المصالحه قرار گرفتن نفرات با جمهوری اسلامی پس از پایان دادگاه رسیدگی به جنایت منافقین را صدچندان کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار