ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نخست‌وزیر عراق عازم آمریکا شد

نخست‌وزیر عراق عازم آمریکا شد نخست وزیر عراق ساعتی قبل سفر رسمی خود را به آمریکا بنا به دعوت رئیس جمهور این کشور آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق ساعتی قبل بغداد را به مقصد واشنگتن ترک کرد.

 

در بیانیه صادره از سوی دفتر نخست وزیر عراق آمده است: السودانی در رأس یک هیأت دولتی، پارلمانی و متشکل از نمایندگان بخش‌های خصوصی سفر رسمی خود را به آمریکا آغاز کرد.

 

این سفر بنا به دعوت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا صورت می‌گیرد.

 

پیش از این «حازم الباوی» تحلیلگر سیاسی عراقی تاکید کرده بود که محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در جریان سفر خود به آمریکا باید در خصوص پرونده‌های اقتصادی، نظامی، دلار و توافقنامه راهبردی میان بغداد و واشنگتن رایزنی کند.

 

وی اضافه کرد: سفر السودانی به آمریکا باید همراه با بسته شدن این پرونده‌ها و اتخاذ موضع گیری های قاطع باشد.

 

الباوی بیان کرد: بیرون راندن نیروهای خارجی از عراق باید در رأس اولویت‌های مذاکرات السودانی با طرف‌های آمریکایی باشد. السودانی در این مذاکرات باید به طرف آمریکایی اجرای بندهای توافقنامه راهبردی امضا شده میان ۲ کشور در خصوص لزوم عدم حضور نظامیان آمریکایی در خاک عراق بعد از سال ۲۰۱۱ را یادآوری کند.

 

وی تاکید کرد: وزارت خزانه داری آمریکا بحران‌های دلاری در عراق ایجاد می‌کند که این مساله نیز باید در جریان سفر السودانی به آمریکا حل و فصل شود.

 

الباوی تصریح کرد: از دیگر مسائل مورد بحث، پرونده‌های حاکمیتی عراق و روابط این کشور با همسایگان خود و دیگر کشورهای جهان خواهد بود که آمریکایی‌ها همواره در این موضوعات دخالت می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار