دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: بایدن در حمله ایران به اسرائیل مقصر است

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت بایدن به دلیل انتقاد‌های اخیرش از این رژیم و نتانیاهو بابت جنگ غزه انجام شدن این حمله تلافی‌جویانه را تسهیل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 14
کد خبر: ۲۳۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به حمله تلافی جویانه ایران به اهداف رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی گفت جو بایدن به دلیل انتقاد‌های اخیرش از این رژیم و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر آن بابت جنگ غزه انجام شدن این حمله تلافی‌جویانه را تسهیل کرده است.

 

«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که یک جمهوریخواه است در بیانیه‌ای با درخواست برای تقویت حمایت‌های واشنگتن از رژیم صهیونیستی مدعی شد: «همچنان که اسرائیل با حمله از جانب ایران مواجه می‌شود آمریکا باید عزم کامل ما برای ایستادن در کنار متحد حیاتی را نشان دهد. جهان باید از این مطمئن شود: اسرائیل تنها نیست.»

 

او در ادامه این بیانیه ادعا کرد: «من به تعامل با کاخ سفید ادامه خواهم داد تا روی یک پیام مناسب تاکید کنم. این که دولت جو بایدن اسرائیل را تضعیف و خوشایند ایران کار کرد و به رخ دادن این تحولات وحشتناک کمک کرد.»

 

این صحبت‌های جانسون بعد از آن مطرح شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا چند روز قبل خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که در مدیریت جنگ غزه دچار اشتباه شده و از او خواست محموله‌های کمکی بشردوستانه را در حجم بالا وارد نوار غزه کند.

 

جانسون همچنین به همراه «استیو اسکالایز»، رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا از تصمیم خود برای تغییر در دستورکار این مجلس در چند روز آینده با هدف اولویت دادن به تصویب قوانینی در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

به نوشته پایگاه «واشنگتن تایمز» جانسون احتمالا برای تصویب کمک‌های نظامی جدیدی برای این رژیم تلاش خواهد کرد.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه شنبه اعلام کرد در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده است./ ایسنا

ارسال نظر