روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

تشریح جزئیات دستگیری زورگیران بزرگراه صدر و ماجرای تیراندازی

فرمانده انتظامی تهران بزرگ جزئیات دستگیری سارقان زورگیر در بزرگراه صدر تهران را تشریح کرد و به سارقان نیز هشدار داد که با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار عباسعلی محمدیان در حاشیه بازسازی صحنه زورگیری در بزرگراه صدر که پیش از ظهر امروز با حضور مجرمان برگزار شد، گفت:‌ به دنبال اعلام خبر زورگیری از شهروندی در محدوده بزرگراه شهید صدر بلافاصله رسیدگی به این موضوع در دستورکار ماموران قرار گرفت و پس از آن هم ویدیویی که از سوی یکی از شهروندان ضبط شده بود در اختیار پلیس قرار گرفت که این ویدیو نیز کمک زیادی در شناسایی این افراد به پلیس کرد. در نهایت سارقان زورگیر ظرف مدت ۲۴ ساعت از سوی پلیس مورد شناسایی قرار گرفتند.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویدیوی این زورگیری در فضای مجازی منتشر شده بود، سارقان نیز احساس خطر کرده و از این رو از مخفیگاه خود متواری شده و به یکی از استان‌های شمالی رفته بودند. در همین راستا نیز ماموران پلیس آگاهی نسبت به شناسایی مخفیگاه این افراد اقدام کرده و پس از هماهنگی با مقام قضایی این افراد را دستگیر و به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.

 

محمدیان با بیان اینکه این افراد تحت بازجویی قرار گرفتند، گفت: متهمان دستگیر شده در جریان بازجویی‌هایی به جرم خود و چندین مورد سرقت و زورگیری دیگر اعتراف کردند. آنها چند بچه محل بودند که با همکاری هم تصمیم به سرقت گرفته بودند. همچنین مالخر اموال مسروقه این افراد نیز مورد شناسایی قرار گرفت.

 

رئیس پلیس پایتخت در ادامه به مجازات مرتکبان چنین جرائمی اشاره کرد و گفت: این نوع از سرقت ها که با تهدید سلاح همراه است، مجازات سنگینی در حد محاربه دارد و دستگاه قضائی با توجه به نوع سرقت، اشد مجازات را برای متهمان در نظر خواهد گرفت. امیدواریم مجازات این افراد درس عبرتی برای سایر مجرمان باشد و بدانند که دیر یا زود در دستان عدالت گرفتار خواهند شد واصطلاحا دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. خوشبختانه در این خصوص همکاری خوبی با دستگاه قضایی وجود دارد.

 

وی همچنین به مردم توصیه کرد که حتما در حین رانندگی با تیزهوشی و هوش اجتماعی فرصت را از سارقان بگیرند و از مواردی مانند قفل خودرو استفاده کنند. همچنین به هشدارهای پلیسی توجه کنند.

 

محمدیان همچنین درپاسخ به پرسشی ایسنا درباره اینکه چه کسی در محل تیراندازی کرده بود، گفت: تیراندازی توسط مامور پلیس تهران که در ماموریت نبود اما در نزدیکی محل سرقت حضور داشت، انجام شد. این مامور برای دستگیری این افراد وارد عمل شد و تیری هم شلیک کرده بود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده