عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه

گردانهای الأقصی مرکز فرماندهی صهیونیست‌ها در غزه را درهم کوبید

گردان‌های الاقصی در نوار غزه طی بیانیه‌ای مسوولیت هدف قرار دادن مقر فرماندهی و کنترل اشغالگران با موشک ۱۰۷ در جنوب غربی شهر غزه را بر عهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه شامگاه روز دوشنبه از حمله با موشک هدایت شونده از نوع ۱۰۷ به یک مقر فرماندهی صهیونیستی در غزه خبر دادند.

 

بر پایه این گزارش، گردان‌های الاقصی در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کردند که مقر فرماندهی و کنترل دشمن را با موشک ۱۰۷ در جنوب غربی شهر غزه بمباران کردند.

 

از سوی دیگر، ساعاتی پیش نیز، نیروهای شهید «عمر القاسم» دوشادوش گروه‌های مقاومت فلسطینی در رویارویی با اشغالگران در غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروها و ادوات جنگی اشغالگران اسرائیلی را در شرق گورستان شرقی در شمال نوار غزه با گلوله‌های خمپاره هدف قرار داده است.

 

گفتنی است که وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان جنگ در غزه را اعلام کرد. این وزارتخانه تاکید کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۶۸ فلسطینی دیگر در نوار غزه به شهادت رسیده و ۹۴ نفر هم زخمی شدند.

 

وزارت بهداشت غزه بیان کرد که شمار کلی شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر تا این لحظه به ۳۳ هزار و ۷۹۷ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۶ هزار و ۴۶۵ نفر رسیده است.

 

قریب به ۸۰۰۰ نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند و تلاش برای بیرون کشیدن آن‌ها همچنان ادامه دارد. همچنین ۷۳ درصد از شهدا و مجروحان جنگ در غزه زن و کودک هستند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار